Ви не відрізните їх від м’ясних: рецепт найкращих пісних котлет за копійки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4481
Чудова страва до посту або гарнір
Ми розповідали, як приготувати дуже смачний пісний борщ. Тепер ділимось рецептом чудових ситним та апетитних котлеток.
Вони готуються з гречки, але на смак їх не відрізнити від м'ясних. Рецептом поділились на meta.ua. Для приготування таких котлеток знадобляться прості та доступні продукти.
Інгредієнти:
- Гречана крупа — 1 склянка;
- Картопля — 450 г;
- Олія рослинна — 150 мл;
- Сухарі панірувальні;
- Кінза, коріандр;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Промиваємо крупу. Після цього заливаємо її чистою водою, додаємо трохи солі. Каструлю ставимо на середній вогонь. Варимо гречку приблизно 25 хвилин, а після цього даємо каші охолонути та перекладаємо у глибокий посуд.
- Додаємо до неї улюблені приправи. Це можуть бути не лише коріандр, а й чорний мелений перець або інші до смаку.
- З отриманого "фаршу" формуємо котлети, а потім обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Обсмажуємо котлетки на олії з двох боків до утворення золотистої скоринки.
Рецепт пісних котлет настільки простий, що його освоїть навіть аматор. Також ми ділились рецептом смачного салату.