І в олів’є, і на бутерброд: таке м’ясо в духовці замінить вам усі ковбаси та сосиски

Читать на русском
Автор
13755
Ідеальна страва для нарізок і не тільки
Ідеальна страва для нарізок і не тільки. Фото babusyni-retsepty

У м’ясній більше ні ногою

Ковбаса – важливий продукт нашої кухні. Важко уявити собі ранковий бутерброд без неї чи улюблений олів’є.

Але якщо ви сумніваєтеся як магазинна ковбаса, можна приготувати свинину в духовці за рецептом "Бабусиних рецептів". З цим рецептом ви насолоджуватиметеся улюбленими стравами з користю для здоров’я.

Як приготувати м’ясо в духовці

Інгредієнти:

  • свинина – 1,2 кг;
  • цибуля – 4 шт.;
  • соняшникова олія – 2 ст. л.;
  • оцет – 2 ст. л.;
  • сіль — 2 ч. л.;
  • мускатний горіх, базилік – на свій смак;
  • приправи для м’яса – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чисту, нарізаємо її півкільцями. Нарізаний овоч відправляємо у глибоку ємність, додаємо оцет, перемішуємо руками та залишаємо на 20 хвилин.
  2. У невеликій ємності перемішуємо сіль, приправу до м’яса, мускатний горіх та сушений базилік. Все ретельно перемішуємо.
  3. Свинину змащуємо олією за допомогою кулінарної лопатки і рівномірно посипаємо сумішшю спецій з усіх боків.
  4. Частину маринованої цибулі викладаємо на фольгу, зверху – підготовлене м’ясо, а зверху присипаємо залишками цибулі. Загортаємо все у фольгу та залишаємо маринуватися на 3 години.
  5. Відправляємо м’ясо у розігріту до 200 градусів духовку на 1,5 години. Після цього даємо страві охолонути, очищаємо від цибулі. Для подальшого зберігання обсушуємо паперовим рушником, відправляємо у паперовий пакет та прибираємо у холодильник.

Рекомендуємо також замінити ковбасу домашньою курячою ковбасою за рецептом "Телеграфа". Це найкраща страва з курки.