І в олів’є, і на бутерброд: таке м’ясо в духовці замінить вам усі ковбаси та сосиски
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13756
![Ідеальна страва для нарізок і не тільки](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/a7/64138c15-10ba8ac6cf66794161de7fbf6958ea7e.jpg?v=8754_1)
У м’ясній більше ні ногою
Ковбаса – важливий продукт нашої кухні. Важко уявити собі ранковий бутерброд без неї чи улюблений олів’є.
Але якщо ви сумніваєтеся як магазинна ковбаса, можна приготувати свинину в духовці за рецептом "Бабусиних рецептів". З цим рецептом ви насолоджуватиметеся улюбленими стравами з користю для здоров’я.
Як приготувати м’ясо в духовці
Інгредієнти:
- свинина – 1,2 кг;
- цибуля – 4 шт.;
- соняшникова олія – 2 ст. л.;
- оцет – 2 ст. л.;
- сіль — 2 ч. л.;
- мускатний горіх, базилік – на свій смак;
- приправи для м’яса – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Цибулю чисту, нарізаємо її півкільцями. Нарізаний овоч відправляємо у глибоку ємність, додаємо оцет, перемішуємо руками та залишаємо на 20 хвилин.
- У невеликій ємності перемішуємо сіль, приправу до м’яса, мускатний горіх та сушений базилік. Все ретельно перемішуємо.
- Свинину змащуємо олією за допомогою кулінарної лопатки і рівномірно посипаємо сумішшю спецій з усіх боків.
- Частину маринованої цибулі викладаємо на фольгу, зверху – підготовлене м’ясо, а зверху присипаємо залишками цибулі. Загортаємо все у фольгу та залишаємо маринуватися на 3 години.
- Відправляємо м’ясо у розігріту до 200 градусів духовку на 1,5 години. Після цього даємо страві охолонути, очищаємо від цибулі. Для подальшого зберігання обсушуємо паперовим рушником, відправляємо у паперовий пакет та прибираємо у холодильник.
Рекомендуємо також замінити ковбасу домашньою курячою ковбасою за рецептом "Телеграфа". Це найкраща страва з курки.