Дешевше і смачніше за магазинну: бутерброди з цією домашньою ковбасою вийдуть найсмачнішими

Читать на русском
Автор
25645
Ковбаса вийде неймовірно соковитою Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:34
Ковбаса вийде неймовірно соковитою. Фото shuba.life

Домашні забудуть дорогу до супермаркету

Ковбаса – це частий гість на наших столах. З нею ми готуємо вранці бутерброди, додаємо її в яєчню і в найрізноманітніші салати.

Однак що робити, якщо є сумніви як магазинна ковбаса? Приготувати її самому. Тим більше, що за рецептом Shuba це не вартує великих грошей і не займе багато часу. Ніжна, соковита та м’яка домашня ковбаса, запечена в духовці – найкраще, що можна приготувати з курки.

Як приготувати домашню курячу ковбасу

Інгредієнти на 4 порції:

  • курячі стегна — 6 шт.;
  • куряча грудка — 2 шт.;
  • перець солодкий — 1 шт.;
  • сіль — 0.5 ч. л.;
  • паприка мелена — 1 ч. л.;
  • часник сушений — 1 ч. л.;
  • перець чорний мелений — 0,25 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. З курячих стегон зрізаємо м’ясо і нарізаємо шматочками. Такими ж шматочками нарізаємо куряче філе.
  2. Перець чистимо від серцевини та нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо його в м’ясо, посипаємо паприкою, сухим часником, сіллю, перцем. Все ретельно перемішуємо.
  3. З отриманої м’ясної маси за допомогою рукава для запікання формуємо рулет, краї його зав’язуємо ниткою.
  4. Рулет викладаємо у форму для запікання та відправляємо у розігріту до 180 ° C духовку на 90 хвилин.

Готовий рулет дістаємо з рукава, нарізаємо скибочками та подаємо на стіл разом із чіабатою за рецептом "Телеграфа". Насолоджуйтесь.