Дешевше і смачніше за магазинну: бутерброди з цією домашньою ковбасою вийдуть найсмачнішими
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 25629
Домашні забудуть дорогу до супермаркету
Ковбаса – це частий гість на наших столах. З нею ми готуємо вранці бутерброди, додаємо її в яєчню і в найрізноманітніші салати.
Однак що робити, якщо є сумніви як магазинна ковбаса? Приготувати її самому. Тим більше, що за рецептом Shuba це не вартує великих грошей і не займе багато часу. Ніжна, соковита та м’яка домашня ковбаса, запечена в духовці – найкраще, що можна приготувати з курки.
Як приготувати домашню курячу ковбасу
Інгредієнти на 4 порції:
- курячі стегна — 6 шт.;
- куряча грудка — 2 шт.;
- перець солодкий — 1 шт.;
- сіль — 0.5 ч. л.;
- паприка мелена — 1 ч. л.;
- часник сушений — 1 ч. л.;
- перець чорний мелений — 0,25 ч. л.
Спосіб приготування:
- З курячих стегон зрізаємо м’ясо і нарізаємо шматочками. Такими ж шматочками нарізаємо куряче філе.
- Перець чистимо від серцевини та нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо його в м’ясо, посипаємо паприкою, сухим часником, сіллю, перцем. Все ретельно перемішуємо.
- З отриманої м’ясної маси за допомогою рукава для запікання формуємо рулет, краї його зав’язуємо ниткою.
- Рулет викладаємо у форму для запікання та відправляємо у розігріту до 180 ° C духовку на 90 хвилин.
Готовий рулет дістаємо з рукава, нарізаємо скибочками та подаємо на стіл разом із чіабатою за рецептом "Телеграфа". Насолоджуйтесь.