Знадобляться панчохи та рис: несподіваний спосіб зберегти тепло у квартирі без опалення

Читать на русском
Автор
14597
Важливо захиститися від протягів
Важливо захиститися від протягів. Фото Pexels

Підручні предмети врятують у холоди

Взимку можна будь-якої миті залишитися без електроенергії та опалення. Щоби холоди не застали зненацька, потрібно заздалегідь подумати над тим, як утеплити житло.

У разі вимкнення опалення надзвичайно важливо зберегти тепло в приміщенні. Допоможуть у цьому не тільки саморобні грілки, а й здавалося б дивні предмети.

Старі колготки та рис. Колготи або панчохи допоможуть захистити кімнати від протягу, який швидко охолоджує приміщення. Наповніть панчохи рисом, зав’яжіть край вузликом і покладіть під двері або підвіконня, звідки дме холодне повітря. Лайфхаком поділилися на каналі How to у Youtube.

Протяги більше не страшні

Пухирчаста плівка. Не викидайте плівку з пухирцями, яку використовують для пакування посилок. Взимку вона допоможе утеплити вікна. Треба закріпити її на склі й у кімнаті одразу стане значно тепліше.

Ванна кімната. Після прийняття гарячої ванни або душу залиште двері відчиненими. Тепло та пара зігріють суміжні кімнати. Крім того, це запобігатиме появі плісняви у ванній.

Раніше "Телеграф" розповідав, які речі необхідні, щоб не мерзнути навіть у найсильніший мороз. Є принципова різниця, одягати рукавиці або перчатки в холоди.