Забудьте про неприємний запах вдома:як спекатися від поганого аромату домашніх улюбленців в оселі

Читать на русском
Автор
3511
Ви забудете про неприємні запахи в оселі
Ви забудете про неприємні запахи в оселі. Фото hromadske.ua

Розповідаємо, як позбутися поганих ароматів ваших улюбленців, не витративши на це купу грошей

Всі власники домашніх тварин часто стикаються з проблемою неприємного запаху в оселі. Цьому можуть посприяти багато чинників. Це і неприбраний туалет улюбленця, і непровітрена квартира, і залишки шерсті. Як прибрати з меблів шерсть тварин, ми вже розповідали раніше. Тепер варто поговорити про неприємний запах.

Якщо ви хочете, щоб поганий аромат у квартирі зник, варто підтримувати чистоту щодня. Легке вологе прибирання позбавить вас від цієї проблеми, якщо робити це кожен день, пише 24tv.ua.

Як позбутися неприємного запаху домашніх улюбленців

  • Старанно прибирайте улюблені місця тварини. Слід звернути особливу увагу на лежанку вашого кота чи собаки, ковдру, на якій він проводить найбільше часу тощо. Саме такі місця та предмети вбирають в себе неприємні запахи.
  • Використовуйте аромадифузори. Вони перебивають всі непотрібні запахи. Для кращого ефекту можна додати в баночку з дифузором кілька крапель ефірної олії.
  • Апельсин. У маленьку посудину треба покласти шматочки апельсина та засипати їх гвоздикою. Такі маленькі освіжувачі слід розставити по всіх кімнатах.
  • Лимон. Він здатний освіжити вашу квартиру. Треба лише вичавити сік лимона у воду та поставити в місцях, де є неприємний аромат.

Раніше "Телеграф" розповідав, як почистити килим в домашніх умовах. Ми поділилися простим лайфхаком.