Телефон більше не розряджатиметься на морозі: що зробити, щоб смартфон не псувався від низьких температур

Читать на русском
Автор
34693
Телефон швидко розряджається на морозі - як уникнути цього
Телефон швидко розряджається на морозі - як уникнути цього. Фото ukr.net

Розповідаємо, що треба робити, аби батарея телефона не псувалася на морозі

Проблема зі швидким розряджанням телефону на морозі знайома кожному. Це псує батарею та зменшує тривалість життя смартфона. Як правильно користуватися телефоном на морозі, аби він не зіпсувався, ми вже розповідали раніше. Сьогодні поговоримо, як уникнути швидкого розряджання акумулятора.

Мороз погано впливає на батарею. Проте, є методи, користуючись якими ваш смартфон не буде швидко розряджатися на морозі. Про це пише glavred.

Що робити, якщо телефон швидко розряджається на морозі

  • Тримайте ваш пристрій завжди в теплі. Це можуть бути кишені, які утеплені зсередини, сумка або спеціальний чохол, що захищає від переохолодження.
  • Не варто заряджати телефон з вуличної розетки або відразу після приходу додому з вулиці. Гаджет ще не встиг нагрітися, як йому треба знову "напружувати" акумулятор. В тому випадку, якщо все ж довелося зарядити телефон на морозі, не можна доводити заряд акумулятора до 100%.
  • Не тримайте гаджет на морозі довше, ніж 1 хвилину. Якщо треб відповідати на телефонні дзвінки, використайте гарнітуру.

Тепер ваш телефон не псуватиметься від переохолодження. А раніше "Телеграф" розповідав, що треба зробити, щоб смартфон не глючив.