Блекаути більше не страшні: як зарядити телефон, коли немає світла

Читать на русском
Автор
7378
Як зарядити телефон, коли вимкнули електропостачання
Як зарядити телефон, коли вимкнули електропостачання. Фото focus.ua

Розповідаємо, що допоможе вам зарядити телефон без електрики

Так важливо мати зв’язок з близькими під час війни. Але, на жаль, це не завжди можливо через те, що під час вимкнення електрики, він просто розрядився. В яких випадках не можна ставити телефон на зарядку, ми вже розповідали раніше. Тепер варто поговорити про те, як зарядити свій пристрій без електропостачання.

Не слід переживати через те, що ваш телефон розрядиться. На сьогодні є багато способів, як можна це зробити, коли немає світла. Простими методами поділились vikna.

Лайфхаки як зарядити гаджет без електропостачання

  • Досить банальний, але дієвий засіб — це павербанк. Варто завжди тримати його зарядженим та справним. Таким чином ви зможете завжди бути в курсі новин та спілкуватися з рідними в будь-який час.
  • Також гарний варіант для підзарядки — авто. Можна спуститись в машину та зарядити свій пристрій від акумулятора машини. Це також дуже зручно, якщо ваше бомбосховище — підземна стоянка. Тоді навіть під час повітряної тривоги можна бути на зв’язку.
  • Також варто завжди тримати зарядженим ваш ноутбук. Завдяки йому можна з легкістю зарядити гаджет. Треба просто ваш USB кабель під’єднати до ноутбука. Цей спосіб не є дуже швидким, проте досить дієвий.
  • Якщо ви користуєтеся колонкою, вона також може слугувати засобом для зарядки. Просто під'єднайте її через шнур до телефона.

Тепер проблем з зарядкою телефона ви більше не будете мати, користуючись нашими лайфхаками. А яких помилок треба уникати при зарядці вашого гаджета, ми вже розповідали раніше.