Чотири основні інгредієнти - і страва на столі: ситний салат з печінкою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 20476
Дуже смачний та ситний печінковий салат
Не всі люблять печінку через специфічний запах та смак. Однак знаючи секрети приготування цього субпродукту, з печінки можна приготувати безліч смачних страв.
Однією з таких є салат, що складається всього з чотирьох основних інгредієнтів, серед яких і цей субпродукт. А рецептом із нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".
Як приготувати салат з печінкою
Інгредієнти:
- куряча печінка — 490 г;
- цибуля — 2 шт.;
- морква середня — 2 шт.;
- солоні огірки — 3 шт.;
- соєвий соус — 35 мл;
- часник — 2 зуб.;
- чорний перець мелений — 0,5 ч. л.;
- гірчиця — 1 ч. л.;
- олія
- майонез
Спосіб приготування:
- Печінку помити, прибрати все зайве, обсушити, нарізати на невеликі шматки.
- Перекласти в миску, залити соєвим соусом, перемішати, залишити на 15 хвилин.
- Цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити.
- Моркву натерти на великій тертці, додати до цибулі, смажити до м'якості овочів.
- Огірки нарізати соломкою.
- Печінку викласти на розігріту з олією сковороду, смажити на середньому вогні.
- Тим часом приготувати заправку, змішавши пропущений через прес зубчик часнику, трохи чорного перцю і чайну ложку гірчиці.
- Додати цю суміш до печінки в сковороду, перемішати.
- Накрити сковороду кришкою і готувати печінку до готовності.
- Коли вона охолоне, субпродукт нарізати соломкою.
- Змішати усі інгредієнти, додати дрібно нарізану петрушку, заправити майонезом, перемішати.
А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.