Тарілки за хвилину будуть порожніми: готуємо неймовірний салат із "нічого"

Читать на русском
Автор
151304
Такий салат з’їдять до останнього шматочка
Такий салат з’їдять до останнього шматочка. Фото shuba.life

Неймовірне поєднання простих продуктів в одній страві

Що у приготуванні може бути простіше, ніж салати? Нарізати необхідні інгредієнти та заправити улюбленим соусом – такі страви доречні й на святковий стіл, і для сімейного обіду чи вечері. І якщо ви вже куштували буряковий салат із квашеними огірками, пропонуємо ще один варіант страви.

Освіжаючий і легкий салат з курячим філе, солодкою кукурудзою, ароматними огірками та маринованою цибулею за рецептом Shuba вразить вас простотою приготування та неперевершеним смаком. Спробуйте — і ви відмовитеся від звичного олів’є та "Шуби".

Як приготувати салат з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею

Інгредієнти на 3 порції:

  • огірок — 200 г;
  • куряче філе — 200 г;
  • яйця курячі — 3 шт.;
  • консервована кукурудза — 120 г;
  • цибуля жовта ріпчаста — 50 г;
  • сметана 20% — 1 ст. л.;
  • майонез 67% — 1 ст. л.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Для маринування цибулі:

  • оцет — 2 ст. л.;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • вода гаряча — 50 г.

Спосіб приготування:

  1. Для маринування цибулі нарізаємо її кубиками, відправляємо в миску, посипаємо сіллю і цукром, поливаємо оцтом і окропом і залишаємо на 15 хвилин.
  2. Куряче філе відварюємо, остуджуємо та нарізаємо кубиками. Додаємо нарізані кубиками огірки, варені яйця та кукурудзу.
  3. З цибулі зливаємо воду та додаємо до інших інгредієнтів. Заправляємо салат майонезом та сметаною, солимо, перчимо, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.

Рекомендуємо приготувати олів’є по-польському за рецептом "Телеграфа". Цей салат вам точно сподобається.