Тарілки за хвилину будуть порожніми: готуємо неймовірний салат із "нічого"
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 151304
![Такий салат з’їдять до останнього шматочка](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/60/0f0c1119-20b0410fa8ac5c257703a25354211607.jpg?v=5053_1)
Неймовірне поєднання простих продуктів в одній страві
Що у приготуванні може бути простіше, ніж салати? Нарізати необхідні інгредієнти та заправити улюбленим соусом – такі страви доречні й на святковий стіл, і для сімейного обіду чи вечері. І якщо ви вже куштували буряковий салат із квашеними огірками, пропонуємо ще один варіант страви.
Освіжаючий і легкий салат з курячим філе, солодкою кукурудзою, ароматними огірками та маринованою цибулею за рецептом Shuba вразить вас простотою приготування та неперевершеним смаком. Спробуйте — і ви відмовитеся від звичного олів’є та "Шуби".
Як приготувати салат з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею
Інгредієнти на 3 порції:
- огірок — 200 г;
- куряче філе — 200 г;
- яйця курячі — 3 шт.;
- консервована кукурудза — 120 г;
- цибуля жовта ріпчаста — 50 г;
- сметана 20% — 1 ст. л.;
- майонез 67% — 1 ст. л.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Для маринування цибулі:
- оцет — 2 ст. л.;
- цукор — 1 ч. л.;
- сіль — 1 ч. л.;
- вода гаряча — 50 г.
Спосіб приготування:
- Для маринування цибулі нарізаємо її кубиками, відправляємо в миску, посипаємо сіллю і цукром, поливаємо оцтом і окропом і залишаємо на 15 хвилин.
- Куряче філе відварюємо, остуджуємо та нарізаємо кубиками. Додаємо нарізані кубиками огірки, варені яйця та кукурудзу.
- З цибулі зливаємо воду та додаємо до інших інгредієнтів. Заправляємо салат майонезом та сметаною, солимо, перчимо, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
Рекомендуємо приготувати олів’є по-польському за рецептом "Телеграфа". Цей салат вам точно сподобається.