Трохи оселедця, пара картопель і лаваш: цю просту закуску з’їдять до останнього шматочка
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 43222
![Смачна страва для ситного перекусу](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/61/4b5f5ac3-938e9cd1ce44a82f8bc843c2d1964614.jpg?v=5377_1)
Виходить дуже смачно, корисно та незвичайно
Без найрізноманітніших закусок важко уявити нашу кухню. Це чудове доповнення і до святкового столу, і незамінний варіант у разі, якщо раптово захотілося їсти.
Разом з FoodOboz сьогодні поділиться рецептом смачної закуски з лаваша, оселедцем, зеленою цибулею, плавленим сиром. Готується вона просто, а результат вас здивує – ви не зможете відірватися, доки все не з’їсте.
Як приготувати закуску з оселедця та лаваша
Інгредієнти:
- оселедець – 200 г;
- лаваш — 1 шт.;
- картопля, пюре – 250 г;
- сир плавлений – 160 г;
- вершкове масло — для приготування пюре;
- зелена цибуля — (собі) до смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю чистимо, миємо, режим і відварюємо у підсоленій воді до готовності. Далі додаємо трохи олії та пюруємо картоплю.
- Оселедець чистимо, миємо, філе розрізаємо невеликими шматочками. Плавлений сир натираємо на тертці, дрібно нарізаємо зелену цибулю.
- Лаваш розкладаємо на столі. Зверху рівномірним шаром розподіляємо плавлений сир. На нього викладаємо шар картопляного пюре, далі — порізаний оселедець. Все посипаємо зеленою цибулею і згортаємо рулет.
- Готовий рулет загортаємо у харчову плівку та відправляємо в холодильник на кілька годин, після чого подаємо на стіл.
Лаваш для такої закуски ви можете приготувати за рецептом "Телеграфа". Це неймовірно легко.