Розсіл, борошно та трохи олії: близькі здивуються, що ви готуєте печиво
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 65535
Усі змішали — і в духовку
Якщо ви або ваші близькі ласуни, напевно, у вас в закладках є дуже багато рецептів найрізноманітніших солодощів. Якщо здається, що перепробували все до дієтичного печива, саме час для експериментів.
Сьогодні разом із "ТСН" розповімо про найбюджетніше і швидке у приготуванні печиво — на розсолі. Вийде воно смачним і з простих інгредієнтів. Спочатку близькі здивуються такому рецепту, але із задоволенням зметуть усі.
Як приготувати печиво на розсолі
Інгредієнти:
- розсіл — 1 склянка;
- борошно — 4-5 склянок;
- олія рослинна — 1 склянка;
- цукор — 1 склянка;
- сода харчова — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- У миску вливаємо розсіл, додаємо цукор, соду і все перемішуємо за допомогою вінчика. Додаємо олію і знову все перемішуємо.
- В отриману масу частинами додаємо просіяне борошно і замішуємо не липке, м’яке і пластичне тісто.
- На робочу поверхню наносимо борошно, викладаємо тісто і розкочуємо його. За допомогою форм вирізаємо печиво, відправляємо його на деко.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і відправляємо лист з майбутнім печивом. Випікаємо його протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору. При подачі посипаємо цукровою пудрою.
Рекомендуємо також приготувати незвичайне печиво… на майонезі за рецептом "Телеграфа". Це ще один спосіб здивувати близьких.