Для ідеальної яєчні не потрібна сковорідка: хитрий сніданок за 90 секунд

Читать на русском
Автор
39715
Яєчня виходить ідеальна, ще й дуже швидко
Яєчня виходить ідеальна, ще й дуже швидко. Фото yasensvit.ua

З цим методом приготування навіть зайвого посуду мити не треба

Ми розповідали про цікавий спосіб приготування яєчні, яку полюблять в Туреччині. Тепер розповідаємо як приготувати звичайні смажені яйця особливо швидко та смачно.

Мало хто знає про цей спосіб, який дозволяє посмажити яйця без краплі олії та навіть без сковороди. Про нього розповіли на порталі "Татова їжа".

Це може звучати фантастично, однак насправді все набагато простіше, ніж здається. Яйця будуть готові всього за півтори хвилини. Для цього знадобляться лише 4 речі: яйця, мікрохвильовка і 2 пластикові тарілки.

Як готувати яйця в мікрохвильовці

Беремо стільки яєць, скільки ви хочете приготувати. Оптимально для мікрохвильовки брати два-три яйця. Більшу кількість теж можна приготувати, але це потребуватиме збільшення часу приготування.

Далі розбиваємо яйця прямо на тарілку. Якщо розбиваєте більше одного яйця, намагайтесь розташувати їх на деякій відстані одне від одного. Зверху яйця прикриваємо другою (чистою) тарілкою. Цей трюк дасть змогу рівномірно розподілити тепло по всій поверхні. А ще нічого точно не розбризкається.

Ставимо всю конструкцію з тарілок в мікрохвильовку та вмикаємо її на повну потужність на 90 секунд. Залишається лише дістати тарілки з мікрохвильовки. Ідеальна яєчня на двох готова.

До смаку посипаємо вже готові яйця сіллю, перцем і приправами. Цей спосіб ідеальний для тих, у кого зовсім немає часу. Також ми ділились рецептом пишного та ніжного омлету.