Горітиме в будь-яку погоду: як розпалити багаття дідівським способом (фото)

Читать на русском
Автор
2817
Багаття необхідне в походах, на рибалці та полюванні
Багаття необхідне в походах, на рибалці та полюванні. Фото cpykami

Кожен має приготувати таку безпечну суміш для розпалювання

Розпалювання багаття — це те, що нас закликають не робити в закритому просторі. Однак якщо ви зібралися на природу або в похід із ночівлею, то краще взяти з собою безпечну заготівлю, яку має приготувати кожен, хто любить активний відпочинок.

Вона відмінно підходить для походів, риболовлі та полювання, її легко брати з собою, пише cpykami. Таку пасту можна приготувати дідівським способом потрібну кількість, використовуючи лише три доступні компоненти. Завдяки цій суміші багаття розгориться за будь-якої погоди.

Як приготувати суміш для розпалу багаття

Знадобиться шматок господарського мила 72%, бензин та пластикова пляшка. Використовуйте велику тертку, щоб натерти шматок мила. Звичайний шматок мила ідеально поміщається у пляшку об’ємом 0,33 літра. Перекладіть туди мильну стружку, що вийшла. Повністю заповніть пляшку бензином, долив його до самого горла. Закрийте кришку і залиште суміш на 1-2 доби у теплому місці.

паста з господарського мила та бензину

Бензин з’єднається з мильною стружкою, перетворившись на зручну пасту. Її легко витягати з пляшки, і вона чудово підходить для розпалювання багаття. При цьому витрата пасти мінімальна, і вона горить тривалий час навіть при сильному вітрі та дощі.

розпалювання багаття

Раніше ми писали, як відлякати мишей у дачному будинку. Дізнайтеся про запахи, які ненависні гризунам.