З макаронами під лінивим сирно-вершковим соусом ви забудете навіть про м’ясо

Читать на русском
Автор
13341
Ця страва і наситить, і принесе задоволення Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:31
Ця страва і наситить, і принесе задоволення. Фото shuba.life

Такі макарони проситимуть щодня

Якщо ви любитель макаронів, напевно, ви вже пробували фаршировані макаронні гнізда. Ви знаєте, що фантастичну пасту можна приготувати навіть без м’яса?

Саме такий фантастичний рецепт макаронів з сирно-вершковим соусом Shuba нам пропонує. Мало того, що ситну вечерю ви приготуєте із простих продуктів, так ще й за лічені секунди. Пам’ятайте: що більше буде сиру, то густіше вийде соус. Таке приголомшливе блюдо точно не залишить нікого байдужим.

Як приготувати макарони з лінивим сирно-вершковим соусом

Інгредієнти на 4 порції:

  • макарони — 300 г;
  • вода — 2 л;
  • масло вершкове — 20 г;
  • вершки — 2 ст. л.;
  • плавлений сир — 70 г;
  • спеції, сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Макарони ставимо вариться згідно з інструкцією на упаковуванні з однією різницею — солі додаємо трохи менше. За кілька хвилин до готовності злийте з макаронів воду, залишивши стільки, щоб вона лише покривала їх.
  2. До макаронів відправте вершкове чи оливкову олію, вершки, подрібнений сир та спеції та розмішайте – сир повинен повністю розчинитися.
  3. Пасту доведіть до закипання, але в жодному разі не кип’ятіть. Зніміть блюдо з вогню, накрийте кришкою і настоятися до бажаної м’якості пасти.

Рекомендуємо також приготувати з макаронів незвичайний теплий салат за рецептом "Телеграфа". Цією стравою ви точно здивуєте своїх близьких та друзів.