Такому соусу для макаронів позаздрили б і італійці: фантастичний рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 29436
Так ви точно ще не готували
Смак вашої вечері не завжди залежить від інгредієнтів у його складі. Дуже часто техніка приготування та пікантний соус відіграють не менш важливу роль.
Якщо ви подасте улюблені макарони з соусом за рецептом "На пенсії", їх смак не просто покращає – він стане ідеальним. Побачите – варто лише раз приготувати цей соус, і його смаку позаздрять навіть італійці – справжні цінителі макаронів та пасти.
Як приготувати соус для макаронів і пасти
Інгредієнти:
- масло вершкове – 29 г;
- борошно пшеничне – 2 ст. л.; молоко – 240 мл;
- твердий тертий сир – 45 г;
- сіль — 1/4 ч. л.;
- перець та паприка – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, додаємо в нього борошно і все ретельно перемішуємо. Постійно перемішуючи, готуємо близько 1 хвилини, поки суміш не стане золотистою та однорідною.
- До отриманої суміші додаємо молоко і доводимо масу до кипіння.
- Постійно помішуючи, готуємо близько 1-2 хвилин – суміш має загуснути. Потім додаємо натертий сир, сіль, перець, паприку і все ретельно перемішуємо.
- Готовий соус знімаємо з вогню і подаємо гарячим, поки він не загуснув.
Рекомендуємо також приготувати до макаронів сирний соус за рецептом "Телеграфа". Спробуйте це неймовірно смачно!