Нереальна смакота з того, що є в холодильнику
Якщо говорити про італійську кухню, то відразу на думку спадає ситна і смачна піца. Але що робити, якщо їсти страву з тістом їсти не хочеться?
Приготувати піцу з м’ясом можна за рецептом "1 хвилина". Ця корисна страва не залишить на вашій талії жодного зайвого сантиметра, лише масу задоволення.
Як приготувати піцу без тіста
Інгредієнти
Для основи для піци:
- куряче філе – 1 кг;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- яйця – 1 шт.;
- сіль, перець — на ваш смак.
Для начинки:
- томатний соус – 150 г;
- гриби – 200 г;
- помідори – 2 шт.;
- болгарський перець – 1 шт.;
- твердий сир – 150 г;
- рослинна олія – 2 ст. л;
- сіль, перець — на ваш смак.
Спосіб приготування:
- Для приготування основи на піцу куряче філе разом з очищеною цибулею та вершковим маслом пропускаємо через м’ясорубку. У фарш додаємо яйце, сіль, перець і ретельно перемішуємо.
- Деко застилаємо пергаментним папером, змащуємо рослинною олією, викладаємо основу для піци у вигляді круглого коржика товщиною приблизно 1 см. Відправляємо основу в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
- Для приготування начинки гриби миємо, нарізаємо пластинками, злегка обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.
- Помідори та болгарський перець нарізаємо кільцями, сир натираємо на великій тертці.
- Дістаємо запечену основу та змащуємо томатним соусом. Зверху викладаємо гриби, помідори, болгарський перець, посипаємо все нарізаною зеленню та тертим сиром.
- Випікаємо піцу в духовці 10 хвилин, поки|доки| сир не розплавиться, і подаємо на стіл гарячою.
Рекомендуємо також скуштувати піцу "Жульєн" за рецептом "Телеграф". Таку страву ви не спробуєте навіть у ресторані.