Піца без тіста: сніданок, за який талія подякує

Читать на русском
Автор
18919
Соковита, смачна, з купою начинки та без грама тіста піца Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:29
Соковита, смачна, з купою начинки та без грама тіста піца. Фото ukr.media

Нереальна смакота з того, що є в холодильнику

Якщо говорити про італійську кухню, то відразу на думку спадає ситна і смачна піца. Але що робити, якщо їсти страву з тістом їсти не хочеться?

Приготувати піцу з м’ясом можна за рецептом "1 хвилина". Ця корисна страва не залишить на вашій талії жодного зайвого сантиметра, лише масу задоволення.

Як приготувати піцу без тіста

Інгредієнти

Для основи для піци:

  • куряче філе – 1 кг;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • яйця – 1 шт.;
  • сіль, перець — на ваш смак.

Для начинки:

  • томатний соус – 150 г;
  • гриби – 200 г;
  • помідори – 2 шт.;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • твердий сир – 150 г;
  • рослинна олія – 2 ст. л;
  • сіль, перець — на ваш смак.

Спосіб приготування:

  1. Для приготування основи на піцу куряче філе разом з очищеною цибулею та вершковим маслом пропускаємо через м’ясорубку. У фарш додаємо яйце, сіль, перець і ретельно перемішуємо.
  2. Деко застилаємо пергаментним папером, змащуємо рослинною олією, викладаємо основу для піци у вигляді круглого коржика товщиною приблизно 1 см. Відправляємо основу в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
  3. Для приготування начинки гриби миємо, нарізаємо пластинками, злегка обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.
  4. Помідори та болгарський перець нарізаємо кільцями, сир натираємо на великій тертці.
  5. Дістаємо запечену основу та змащуємо томатним соусом. Зверху викладаємо гриби, помідори, болгарський перець, посипаємо все нарізаною зеленню та тертим сиром.
  6. Випікаємо піцу в духовці 10 хвилин, поки|доки| сир не розплавиться, і подаємо на стіл гарячою.

Рекомендуємо також скуштувати піцу "Жульєн" за рецептом "Телеграф". Таку страву ви не спробуєте навіть у ресторані.