Один незвичайний інгредієнт зробить вашу піцу надзвичайно ніжною

Читать на русском
Автор
4812
Приготувати таку піцу — простіше простого
Приготувати таку піцу — простіше простого. Фото vazhnoznat.com

Кулінарне свято на вашій кухні

Смачна, ароматна піца — яскравий "представник" італійської кухні. Здається, що готувати її неймовірно складно – необхідно замісити тісто, підготувати начинку та відправити страву до духовки.

Однак якщо не хочеться довго стояти на кухні, вас допоможе швидкий рецепт від "Важно знать". Страва не лише готується просто, а й відкриває широкі можливості для кулінарних експериментів. У цю піцу можна додавати улюблені інгредієнти, граючи зі смаками та створюючи свої шедеври.

Як приготувати швидку піцу на молоці

Інгредієнти:

  • молоко – 0.7 склянки;
  • пшеничне борошно — 250 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • томатна паста – 4 ст. л.;
  • салямі – 150 г;
  • помідор – 1 шт.;
  • твердий сир – 200 г;
  • кріп, сіль та перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Для приготування тіста в глибокій мисці збиваємо яйце, солимо, додаємо перець і поступово вливаємо молоко. В отриману масу просіюємо борошно і замішуємо тісто, доки воно не стане м’яким і еластичним.
  2. Розкочуємо тісто в тонкий пласт завтовшки всього 0,5 мм. Для економії часу можна зробити це прямо на формі для піци.
  3. Змащуємо тісто томатною пастою. Зверху рівномірно викладаємо нарізану салямі, далі — нарізані помідори.
  4. Відправляємо піцу в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
  5. Через вказаний час дістаємо піцу, посипаємо тертим сиром та нарізаним кропом і повертаємо в духовку на 2 хвилини, доки сир не розтане.

До речі, соус для піци можна приготувати самостійно за рецептом "Телеграфа". Він надасть страві пікантності.