Один незвичайний інгредієнт зробить вашу піцу надзвичайно ніжною
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4810
Кулінарне свято на вашій кухні
Смачна, ароматна піца — яскравий "представник" італійської кухні. Здається, що готувати її неймовірно складно – необхідно замісити тісто, підготувати начинку та відправити страву до духовки.
Однак якщо не хочеться довго стояти на кухні, вас допоможе швидкий рецепт від "Важно знать". Страва не лише готується просто, а й відкриває широкі можливості для кулінарних експериментів. У цю піцу можна додавати улюблені інгредієнти, граючи зі смаками та створюючи свої шедеври.
Як приготувати швидку піцу на молоці
Інгредієнти:
- молоко – 0.7 склянки;
- пшеничне борошно — 250 г;
- яйце – 1 шт.;
- томатна паста – 4 ст. л.;
- салямі – 150 г;
- помідор – 1 шт.;
- твердий сир – 200 г;
- кріп, сіль та перець — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Для приготування тіста в глибокій мисці збиваємо яйце, солимо, додаємо перець і поступово вливаємо молоко. В отриману масу просіюємо борошно і замішуємо тісто, доки воно не стане м’яким і еластичним.
- Розкочуємо тісто в тонкий пласт завтовшки всього 0,5 мм. Для економії часу можна зробити це прямо на формі для піци.
- Змащуємо тісто томатною пастою. Зверху рівномірно викладаємо нарізану салямі, далі — нарізані помідори.
- Відправляємо піцу в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
- Через вказаний час дістаємо піцу, посипаємо тертим сиром та нарізаним кропом і повертаємо в духовку на 2 хвилини, доки сир не розтане.
До речі, соус для піци можна приготувати самостійно за рецептом "Телеграфа". Він надасть страві пікантності.