За цим рецептом ви приготуєте "найшвидшу" піцу: сніданок буде на столі за 15 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9989
Смачна, ароматна піца на тонкій основі
Коли на приготування сніданку часу обмаль, а фруктова каша не надає відчуття ситості, можна приготувати піцу. Всього за 15 хвилин ви отримаєте смачну та поживну страву, які оцінять всі домашні.
Весь секрет в тому, що піца готується на лаваші та запікається на сковорідці. А рецептом з нами поділилися на порталі "Уніан".
Як приготувати піцу на лаваші
Інгредієнти:
- лаваш — 100 г;
- яйце — 1 шт.;
- молоко — 50 мл;
- сіль — за смаком;
- спеції — за смаком;
- ковбаса — 30 г;
- помідор — половинка;
- томатний соус — 1 ст. л.;
- твердий сир — 20 г.
Спосіб приготування:
- Лаваш порізати на шматочки.
- Додати яйце, молоко, спеції, перемішати.
- Викласти цю основу, готувати під кришкою на маленькому вогні 3-4 хв. Перевернути на інший бік.
- Змазати основу томатним соусом.
- Зверху викласти ковбасу та нарізані напівкільцями помідори.
- Зверху потерти сир, смажити, поки він не розплавиться.
А якщо ви любите солоні сніданки рекомендуємо також приготувати ліниві млинці за рецептом "Телеграфа". Часу на приготування піде небагато, але ви отримаєте смачну страву.