Знадобиться щітка для волосся: простий спосіб розпушити наповнювач в куртці після прання (відео)

Читать на русском
Автор
3909
Синтепоном утеплюють речі і для дітей, і для дорослих
Синтепоном утеплюють речі і для дітей, і для дорослих. Фото Freepik

Аби наповнювач не збивався потрібно дотримуватися правил прання

Секрети того, як правильно прати куртку в пральній машині актуальні не тільки для пуховиків. Синтепоновий наповнювач у верхньому одязі також може збитися.

Один з інтернет-магазинів верхнього одягу у Тіктоці опублікував пораду, як подолати таку проблему. Аби розбити грудочки потрібна щітка для волосся. Куртку зі збитим синтепоном розкладають на рівній поверхні та звичайною щіткою для волосся починають поплескуючими рухами розбивати синтепон.

В коментарях користувачі розділились — комусь лайфхак допоміг, а комусь ні. Один з користувачів зазначив, що йому не допомогло нічого окрім вибивалки. Також використовують для цих цілей скалку чи палку з бамбуку — нею відбивають куртку.

Правила прання речей з синтепоном

Виробники виробів з синтепоном нагадують, прати такі куртки також потрібно з розумом. Використовують тільки рідкий миючий засіб, застібнути всі гудзики та блискавки, саму куртку помістити в мішок. Режим рекомендують делікатний або для синтетики. Температура води не повинна бути вище за 40 градусів, а віджим — відключити. Натомість знадобиться додаткове полоскання. Виріб не можна викручувати, а треба обережно віджати. Сушити потрібно горизонтально, а не вішаючи, аби наповнювач не збився донизу, і час від часу ретельно перетрушувати.

Раніше "Телеграф" розповідав про різні види наповнювачів для курток. Для різних погодних умов потрібна різна щільність наповнювача.