У супермаркеті вас не зможуть обдурити: проверніть цей хитрий трюк із телефоном

Читать на русском
Автор
6544
Довіряй але перевіряй
Довіряй але перевіряй. Фото Pexels

Телефон допоможе дізнатися точність ваг у магазині

Багато людей вважають за краще робити покупки в супермаркетах і гіпермаркетах, де можна знайти все — від фруктів та овочів до спідньої білизни, взуття та шкарпеток. Дуже зручно завантажити все необхідне в візок, сплатити на касі та піти додому з покупками.

Найчастіше в таких магазинах фрукти та овочі необхідно вибирати та зважувати самостійно. При цьому покупці навіть не замислюються, чи точні ваги. Але ж в магазинах можуть свідомо чи ні обманювати покупців не лише неправильними цінами, а й обважуючи їх.

Є невелика хитрість, щоб легко перевірити точність ваг в магазині. Для цього знадобиться лише смартфон. Секрет розкрив Jenata.

Як перевірити точність ваг у магазині

Виявляється, за допомогою свого телефону можна легко перевірити, чи не брешуть ваги. Щоправда, для цього потрібно знати скільки важить смартфон.

Потрібно просто підійти до ваг й покласти на них телефон. Якщо на табло висвітиться їхня реальна вага, значить техніка не бреше. Завдяки цьому трюку можна вибрати найточніший прилад і зважити фрукти та овочі саме там.

Замість телефону можна використовувати ключі, монету або інший предмет, точна вага якого вам відома.

Раніше "Телеграф" розповідав, як легко відрізнити натуральний сир від підробки. При виборі цього продукту слід звертати увагу на 5 пунктів.