Легка економія електроенергії: як заряджати гаджети, щоб платити менше

Читать на русском
Автор
5624
Завдяки цим лайфхакам ви зможете заощаджувати на зарядці гаджетів
Завдяки цим лайфхакам ви зможете заощаджувати на зарядці гаджетів. Фото bigmag.ua

Як економно і розумно використовувати електроенергію під час зарядки гаджетів

Сьогодні гаджети — невід’ємна частина нашого життя. За статистикою, ми торкаємося свого пристрою від 1500 до 2600 на день. Чому телефон став повільніше заряджатися, ми вже писали раніше. Тепер поговоримо про економну зарядку.

Знаючи декілька простих правил, ви зможете не тільки заощадливо заряджати гаджети, а ще й уникнути усіляких їх поломок. Компанія Yasno поділилася лайфхаками, як економно заряджати пристрої.

Ці лайфхаки будуть корисними для кожного

  • Краще використовувати оригінальний зарядний пристрій для вашого гаджета. Неоригінальні зарядки лише сповільнюють процес заряджання.
  • Заряджайте телефон, коли залишилося не більше, ніж 20% заряду батареї. Що більше разів заряджається телефон — то менше ресурс, звідки береться зарядка.
  • Відключайте пристрій від зарядки, якщо він зарядився на 100%. Це може призвести до перегрівання і споживання більшої кількості електроенергії.
  • Для швидкої зарядки гаджета, переведіть його у режим "в літаку". Це автоматично вимкне всі фонові режими і завдяки цьому, сприятиме меншій витраті електроенергії.
  • Поставте двозонний лічильник. Ви сплачуватимете удвічі менший тариф вночі. Таким чином можна економити на зарядці, підключати гаджети до живлення з 23:00 до 7:00.

Тепер ви знаєте, як розумно та ефективно заощаджувати на зарядці гаджетів. Раніше ми розповідали, що робити, якщо до роз’єму зарядки потрапила вода.