Забудете про жовтий наліт на пластику: копійчані засоби допоможуть усунути проблему

Читать на русском
Автор
4341
Копійчані засоби допоможуть позбутися жовтизни
Копійчані засоби допоможуть позбутися жовтизни. Фото dacha.wiki

Позбутися жовтизни на пластику може допомогти перекис водню

Багато хто стикається з проблемою пожовклого пластику не тільки на мікрохвильовій печі, але також і на холодильниках, вимикачах, розетках, вікнах або дверях. Ця проблема може виникнути через вплив сонячних променів, неналежний догляд або економію з боку виробника на деталях.

При цьому від жовтизни позбутися досить важко і не кожен засіб може впоратися з проблемою. Проте, за допомогою копійчаного засобу, її таки можна вирішити, інформують "Бєлновини".

Як позбутися жовтизни на пластику

Так, жовтизну на пластику добре видаляє перекис водню. Для цього необхідно вилити трохи засобу на губку та протерти забруднення. За потреби процедуру треба повторити.

Крім того, можна звернути увагу на звичайний столовий оцет, який також допомагає усунути старі жовті плями. Найефективнішою вважається 80% есенція.

Також можна приготувати розчин, з’єднавши літр теплої води, столову ложку прального порошку та харчової соди. Брудні пластикові деталі необхідно замочити у цьому розчині на 12 годин, а потім потерти губкою та витерти насухо.

Крім того, пластик можна очистити з використанням крейди та зубного порошку. Для цього необхідно подрібнити перший компонент, потім змішати з порошком і додати води. Далі розподілити кашку, що вийшла, на забруднену поверхню, а через дві години видалити її за допомогою сухої губки.

Раніше "Телеграф" розповідав, як очистити мікрохвильову піч від забруднень. Для цього вам не знадобляться дорогі засоби.