Єдиний недолік цих незвичайних бутербродів – вони швидко закінчуються
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 7957
Близькі не здогадаються, із чого вони
Бутерброди — це найпопулярніша закуска не тільки в нашій країні, а й у всьому світі. Рецептів їх — неймовірна безліч: без бутербродів складно уявити сніданок, пікнік та прогулянку.
Разом із "Главредом" ми приготуємо незвичайні бутерброди із цибулею. Вони сподобаються навіть тим, хто цибулю не їсть, головне тут — запекти їх у духовці. Прості, але ефектні та неймовірно смачні бутерброди стануть улюбленою стравою усієї вашої родини.
Як приготувати смажені бутерброди з цибулею та яйцем.
Інгредієнти:
- будь-який хліб;
- цибуля;
- сіль;
- соняшникова олія;
- яйце;
- 1 ст. л борошна;
- плавлений сир — за бажанням.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Солимо, додаємо до овочу борошно, яйце і ретельно перемішуємо.
- Хліб нарізаємо на шматочки та викладаємо на нього начинку.
- Розігріваємо в сковороді олію, викладаємо бутерброди начинкою вниз і трохи підсмажуємо.
- Підсмажені з одного боку бутерброди відправляємо на застелене пергаментом лист, за бажанням посипаємо тертим плавленим сиром і відправляємо в духовку на 5 хвилин.
Рекомендуємо також приготувати бутерброди з намазкою із сардин за рецептом "Телеграфа". Від такої смакоти ніхто не відмовиться.