Єдиний недолік цих незвичайних бутербродів – вони швидко закінчуються

Читать на русском
Автор
7957
Такий сніданок із задоволенням зметуть навіть привереди Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:46
Такий сніданок із задоволенням зметуть навіть привереди. Фото 1000.menu

Близькі не здогадаються, із чого вони

Бутерброди — це найпопулярніша закуска не тільки в нашій країні, а й у всьому світі. Рецептів їх — неймовірна безліч: без бутербродів складно уявити сніданок, пікнік та прогулянку.

Разом із "Главредом" ми приготуємо незвичайні бутерброди із цибулею. Вони сподобаються навіть тим, хто цибулю не їсть, головне тут — запекти їх у духовці. Прості, але ефектні та неймовірно смачні бутерброди стануть улюбленою стравою усієї вашої родини.

Як приготувати смажені бутерброди з цибулею та яйцем.

Інгредієнти:

  • будь-який хліб;
  • цибуля;
  • сіль;
  • соняшникова олія;
  • яйце;
  • 1 ст. л борошна;
  • плавлений сир — за бажанням.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Солимо, додаємо до овочу борошно, яйце і ретельно перемішуємо.
  2. Хліб нарізаємо на шматочки та викладаємо на нього начинку.
  3. Розігріваємо в сковороді олію, викладаємо бутерброди начинкою вниз і трохи підсмажуємо.
  4. Підсмажені з одного боку бутерброди відправляємо на застелене пергаментом лист, за бажанням посипаємо тертим плавленим сиром і відправляємо в духовку на 5 хвилин.

Рекомендуємо також приготувати бутерброди з намазкою із сардин за рецептом "Телеграфа". Від такої смакоти ніхто не відмовиться.