Якщо тато готує бутерброди, то лише за цим рецептом

Читать на русском
Автор
51457
Чудову страву приготувати дуже легко
Чудову страву приготувати дуже легко. Фото babusyni-retsepty

Раз-два — і бутерброди на столі

Без різноманітних закусок важко собі уявити наше життя. Без них не обходиться жоден сніданок чи святковий стіл, вони нас рятують і у разі несподіваного голоду. Рецептів перекушування – неймовірна кількість, але сьогодні ми поділимося особливим.

Сьогодні ми разом із "Господинькою" поділимося рецептом гарячих бутербродів. Так любить готувати батько, адже рецепт не вимагає дорогих продуктів та суєти на кухні. Однак результат все одно вражає – через пару хвилин на столі стоятиме неймовірна смакота.

Як приготувати гарячі бутерброди

Інгредієнти:

  • батон — 10-11 скибочок;
  • помідор – 1 шт.;
  • варені курячі яйця – 2 шт.;
  • солодкий болгарський перець – 1 прим.;
  • будь-яка ковбаса чи шинка – 100-150 гр.;
  • зелень (кріп);
  • твердий сир – 100-150 г;
  • майонез – 2-3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Болгарський перець і помідор ретельно миємо та нарізаємо кубиками.
  2. Варені яйця чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Також нарізаємо і ковбасу (шинку).
  3. Сир натираємо на тертці, зелень дрібно нарізаємо. Усі інгредієнти змішуємо, заправляємо майонезом та ретельно перемішуємо.
  4. Начинку накладаємо на скибочки хліба, викладаємо на деко і відправляємо в духовку на 10-15 хвилин.

Смачні бутерброди вийдуть і з домашньою бужениною за рецептом "Телеграфа". Ви забудете про магазинну ковбасу.