Картопля для пюре звариться вдвічі швидше: хитрощі, якими користуються досвідчені кулінари

Читать на русском
Автор
6054
Ви зможете насолоджуватися улюбленим пюре вдвічі швидше Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:52
Ви зможете насолоджуватися улюбленим пюре вдвічі швидше. Фото Freepik

Ці поради вам точно допоможуть

Смачне, вершкове картопляне пюре – незамінний гарнір, яким люблять насолоджуватися багато українців. Зазвичай час приготування картоплі становить близько 20 хвилин.

Мало хто знає про способи, які можуть значно скоротити час приготування картоплі для пюре. Разом із "Главредом" розповімо, як за допомогою деяких перевірених хитрощів зробити це вдвічі швидше. Ви заощадите час без шкоди смаку.

Хитрощі, за допомогою яких картопля на пюре звариться вдвічі швидше

Необхідно дрібно нарізати картоплю. Нарізка картоплі на менші шматочки не лише прискорить варіння, а й забезпечить рівномірніше приготування.

Заливайте нарізану картоплю не холодною водою, а окропом. Цей простий крок не лише зменшить час варіння, а й збереже природний смак картоплі.

Для швидкого варіння картоплі важливо використовувати правильний посуд. Виберіть каструлю з тонким дном та щільною кришкою. Щільне закриття кришки зберігає температуру всередині, прискорюючи процес.

Картоплю соліть відразу після того, як вона закипить. Це допоможе прискорити процес варіння, а також підкреслить смак гарніру.

Поекспериментуйте з водою. Наприклад, можна додати у воду для варіння картоплі лавровий лист або тиск зубчик часнику. Це додасть незвичайний смак вашому пюре, роблячи його ще ароматнішим.

Якщо ви зварили багато картоплі, приготуйте з пюре фантастичні млинці за рецептом "Телеграфа". Ви здивуєтеся, наскільки це смачно.