Секретний спосіб: що зробити зі сковородою, щоб млинці не прилипали

Читать на русском
Автор
3207
Є одна поширена помилка, через яку млинці псуються
Є одна поширена помилка, через яку млинці псуються. Фото Freepik

Спосіб максимально простий, але дієвий

Ми ділились рецептом тонесеньких мереживних млинців. Тепер розповідаємо, що зробити зі сковородою, щоб вони не прилипали до поверхні.

Є одна причина, чому млинці, зокрема перший із партії, погано прилипає та рветься. Про це розповідаємо разом зі Pixelinform.

Помилка у приготуванні млинців

Є навіть приказка, що "перший млинець — нанівець". Але вона виникла через поширену помилку, яку допускають під час смаження. Вона полягає у тому, що сковорода була перед смаженням погано розігріта з олією.

Для млинців сковорода повинна бути максимально розпеченою. Тоді вони будуть вдаватися і легко перевертатися. Крім цього, млинці можуть прилипати та пригоряти, якщо на поверхні сковороди є пошкодження. Але навіть таку ситуацію можна виправити.

Для цього на сухій сковороді треба просмажити сіль. Вже перед приготуванням прибираємо її, протираємо серветками та додаємо олію.

Також важливо правильно приготувати тісто, зокрема це стосується цукру — його надлишок теж змушує млинці підгоряти та розвалюватися в процесі приготування. Краще додати в тісто трохи олії.

З цими простими рекомендаціями приготувати тонкі та ніжні млинці буде зовсім нескладно. Також ми розповідали, що треба зробити з силіконовою формою після приготування.