Так "швидку" вермішель ви ще не готували: для цієї страви її навіть запарювати не потрібно

Читать на русском
Автор
2048
Пікантний салат сподобається всім без винятку Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:51
Пікантний салат сподобається всім без винятку. Фото shuba.life

Вийде оригінально і дуже смачно

Важко уявити наше життя без різноманітних салатів. І якщо спробували навіть гарячий вінегрет, експериментуємо далі.

Сьогодні разом із "Знай.UA" приготуємо дуже незвичайний салат — з вермішеллю швидкого приготування. Ця ситна страва цілком може замінити повноцінний обід або вечерю і точно сподобається всій родині.

Як приготувати салат з вермішеллю швидкого приготування

Інгредієнти:

  • вермішель швидкого приготування – 60 г (1 пачка);
  • перець болгарський — 100 г (1/2 шт.);
  • цибуля ріпчаста — 50 г (1 невеликий);
  • яйце — 1 шт.;
  • сир твердий — 60 г;
  • томатна паста — 1 ст. л.;
  • олія соняшникова — 45-60 мл (3-4 ст. л.);
  • сіль — 1/2 ч. ложки (за смаком);
  • перець чорний мелений — 1/3 ч. л.;
  • петрушка свіжа — 5 г (2 гілочки).

Спосіб приготування:

  1. Цибулю та болгарський перець очистимо і наріжемо невеликими шматочками.
  2. У сковороді розігріваємо олію і смажимо на ній цибулю хвилин 5. Туди ж відправляємо перець. Через п’ять хвилин відправляємо томатну пасту та близько 100 мл води. Все солимо, перчимо і додаємо до смаку приправи. Доводимо до кипіння і гасимо на невеликому грі протягом 5-6 хвилин.
  3. Вермішель швидкого приготування ламаємо кілька частин і викладаємо в сковороду, готуємо близько 10 хвилин.
  4. Через вказаний час розбиваємо яйце, перемішуємо все і готуємо 2-4 хвилини помішуючи до бажаної готовності. Додаємо натертий сир та подрібнену зелень і подаємо до столу.

Пропонуємо здивувати близьких незвичайним салатом з буряком та кислою капустою за рецептом "Телеграфа". Спробуйте – вам сподобається.