Так "швидку" вермішель ви ще не готували: для цієї страви її навіть запарювати не потрібно
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1957

Вийде оригінально і дуже смачно
Важко уявити наше життя без різноманітних салатів. І якщо спробували навіть гарячий вінегрет, експериментуємо далі.
Сьогодні разом із "Знай.UA" приготуємо дуже незвичайний салат — з вермішеллю швидкого приготування. Ця ситна страва цілком може замінити повноцінний обід або вечерю і точно сподобається всій родині.
Як приготувати салат з вермішеллю швидкого приготування
Інгредієнти:
- вермішель швидкого приготування – 60 г (1 пачка);
- перець болгарський — 100 г (1/2 шт.);
- цибуля ріпчаста — 50 г (1 невеликий);
- яйце — 1 шт.;
- сир твердий — 60 г;
- томатна паста — 1 ст. л.;
- олія соняшникова — 45-60 мл (3-4 ст. л.);
- сіль — 1/2 ч. ложки (за смаком);
- перець чорний мелений — 1/3 ч. л.;
- петрушка свіжа — 5 г (2 гілочки).
Спосіб приготування:
- Цибулю та болгарський перець очистимо і наріжемо невеликими шматочками.
- У сковороді розігріваємо олію і смажимо на ній цибулю хвилин 5. Туди ж відправляємо перець. Через п’ять хвилин відправляємо томатну пасту та близько 100 мл води. Все солимо, перчимо і додаємо до смаку приправи. Доводимо до кипіння і гасимо на невеликому грі протягом 5-6 хвилин.
- Вермішель швидкого приготування ламаємо кілька частин і викладаємо в сковороду, готуємо близько 10 хвилин.
- Через вказаний час розбиваємо яйце, перемішуємо все і готуємо 2-4 хвилини помішуючи до бажаної готовності. Додаємо натертий сир та подрібнену зелень і подаємо до столу.
Пропонуємо здивувати близьких незвичайним салатом з буряком та кислою капустою за рецептом "Телеграфа". Спробуйте – вам сподобається.