Ситний салат до святкового столу: гості точно спитають рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 140211
![Цей салат може стати смачним обідом або вечерею](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/48/e16ed8ba-863e15b81c1dc739d4ffae224cb01489.jpg?v=0596_1)
Чудова ситна страва, як до застілля, так і на щодень
Ми ділились рецептом смачного салату "Жіноча примха". Тепер розповідаємо, як приготувати смачну та ситну закуску з морквою та копченою ковбасою.
Цей салат може слугувати як смачним обідом чи вечерею, так і стати окрасою святкового столу. Ковбасу можна брати будь-яку, яка вам подобається. Рецептом поділились на порталі "Їсти".
Інгредієнти:
- 3 шт. моркви
- 350 г копченої ковбаси
- 1 банка кукурудзи
- 1 пучок зеленої цибулі
- Майонез
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Моркву чистимо. Натираємо її на тертці для корейської моркви.
- З ковбаси знімаємо плівку, нарізаємо її тонкою соломкою.
- Цибулю миємо та просушуємо ретельно на паперових рушниках. Дрібно нарізаємо. З’єднуємо зелень з ковбасою та морквою.
- Відкриваємо мариновану кукурудзу та відкидаємо на сито, щоб стікала зайва рідина. Додаємо кукурудзу в миску до інших компонентів.
- До смаку солимо та перчимо салат. Заправляємо майонезом та ретельно перемішуємо.
Виходить дуже смачно, а на все приготування у вас піде всього кілька хвилин. Також ми розповідали, як смачно приготувати печінку.