Куряча грудка буде неймовірно соковитою: так м’ясо перед смаженням маринують італійці

Читать на русском
Автор
32763
М’ясо вийде дивовижно смачним та соковитим
М’ясо вийде дивовижно смачним та соковитим. Фото ТСН

Підготовка до приготування максимально проста, а смак міняється докорінно

Ми розповідали, як правильно розморожувати рибу. Тепер ділимось порадами щодо приготування курячої грудки. Є цікавий італійський спосіб її маринування, з яким навіть цей найсухіший шматочок вийде соковитим.

Куряча грудка — недорогий і корисний продукт. Втім, часто вона виходить дуже сухою після приготування. Особливо складно зберегти соковитість грудки під час смаження. На Ukr.Media розповіли, як запобігти цьому за допомогою маринаду.

Вам знадобиться хороша оливкова олія, а також чебрець та орегано. Спеції потрібно ввести в олію. Туди ж кладемо часник, нарізаний або шматочками, або "пластівцями", та партику. Після приготування маринаду обвалюємо в ньому курку та приблизно на чотири години ставимо її в холодильник.

В іншому варіанті оливкову олію слід з’єднати з соусом та каррі. І вже в цю рідину додати карі, куркуму, паприку і гранульований часник. В цьому випадку м’ясу вистачить і 10-20 хвилин.

Просто оберіть той варіант, який підходить вам найбільше. Після цього м’ясо можна сміливо смажити — курка точне не буде сухою. Також ми розповідали, чим можна замінити картоплю у дерунах.