Страва заграє новими барвами: чим замінити картоплю в дерунах, щоб стало вдвічі смачніше

Читать на русском
Автор
17674
Не обов’язково готувати саме із картоплі
Не обов’язково готувати саме із картоплі. Фото prostoway

На деруни можна подивитись зовсім з іншої точки зору

Ми розповідали, як приготувати цікаві швейцарські деруни. Тепер ділимось цікавою ідеї приготування страви.

Мало хто знає, та можна цілком змінити власний погляд на деруни, якщо замінити основний інгредієнт. ProstoWay радить звернути увагу на інший коренеплід, не такий стандартний для наших широт, але дуже смачний

Чим замінити картоплю в дерунах

Річ піде про японську редьку — Дайкон. Переважно її використовують як додаток до сашимі або нарізають для салатів.

Мало хто знає, що із неї можна приготувати цікаві овочеві оладки. В них буде інший смак, ніж у картопляних, що природньо.

Для того, щоб приготувати такі деруни, підготуйте дайкон. Промийте його, очистіть від тонкої шкірки овочечисткою чи ножем.

Далі редьку слід натерти на тертці та залишити на деякий час, щоб він випустив сік. Після цього його треба віджати. Потім можна, як зазвичай, додавати яйця, борошно, сіль та спеції.

Особливо смачною страва буде, якщо ще й натерти туди трохи сиру. Смак буде зовсім новим та оригінальним.

Деруни з дайкону смажать на добре розігрітій сковороді на олії. Також ми розповідали, як набагато смачніше приготувати шарлотку.