Сподобається більше звичної Шуби: феєричний салат з буряків ви приготуєте за 10 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 132216
Раз-два — і ви вже їсте
Буряк – ідеальний овоч для приготування смачних та корисних страв. Ми готуємо з ним улюблений борщ, і різні салати. Буряк ідеально поєднується з усіма овочами, зеленню, часником, бобовими й тому страви з нього можна подавати й на святковий стіл, і для сімейного обіду чи вечері.
Сьогодні разом з FoodOboz поділимося рецептом смачного бурякового салату з твердим сиром, вареними яйцями та майонезом. Ця проста у приготуванні страва стане гідним конкурентом звичної "Шубі" та вінегрету, і не залишить байдужим абсолютно нікого.
Як приготувати салат з буряка, сиру та яйця
Інгредієнти:
- буряк – 1 шт. (240 г);
- сир твердий – 50 г;
- яйце – 1 шт.;
- часник — 1 зубчик за бажанням;
- майонез – 30 г;
- сіль, перець чорний мелений — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Буряк зваріть або запікайте. Готовий овоч очистьте та натріть на тертці.
- Яйця зваріть круто, охолодіть, очистьте та натріть на тертці. Твердий сир також натріть.
- З підготовлених інгредієнтів шарами зберіть салат. Кожен шар змастіть майонезом. За бажання можна додати часник і подавати на стіл.
Раніше "Телеграф" розповідав, як зварити буряки за 15 хвилин. Такі хитрощі збережуть час.