Сподобається більше звичної Шуби: феєричний салат з буряків ви приготуєте за 10 хвилин

Читать на русском
Автор
132216
Швидка, але неймовірно смачна страва
Швидка, але неймовірно смачна страва. Фото 1000.menu

Раз-два — і ви вже їсте

Буряк – ідеальний овоч для приготування смачних та корисних страв. Ми готуємо з ним улюблений борщ, і різні салати. Буряк ідеально поєднується з усіма овочами, зеленню, часником, бобовими й тому страви з нього можна подавати й на святковий стіл, і для сімейного обіду чи вечері.

Сьогодні разом з FoodOboz поділимося рецептом смачного бурякового салату з твердим сиром, вареними яйцями та майонезом. Ця проста у приготуванні страва стане гідним конкурентом звичної "Шубі" та вінегрету, і не залишить байдужим абсолютно нікого.

Як приготувати салат з буряка, сиру та яйця

Інгредієнти:

  • буряк – 1 шт. (240 г);
  • сир твердий – 50 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • часник — 1 зубчик за бажанням;
  • майонез – 30 г;
  • сіль, перець чорний мелений — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Буряк зваріть або запікайте. Готовий овоч очистьте та натріть на тертці.
  2. Яйця зваріть круто, охолодіть, очистьте та натріть на тертці. Твердий сир також натріть.
  3. З підготовлених інгредієнтів шарами зберіть салат. Кожен шар змастіть майонезом. За бажання можна додати часник і подавати на стіл.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зварити буряки за 15 хвилин. Такі хитрощі збережуть час.