Ця грудка по-аджарськи здивує навіть найдосвідченіших грузинських гурманів

Читать на русском
Автор
4659
Якщо готувати м’ясо, то тільки так
Якщо готувати м’ясо, то тільки так. Фото focus.ua

Ідеально до сімейної вечері

Багато хто не проти поласувати хачапурі по-аджарськи. А чи знали ви, що таким способом можна приготувати і м’ясо?

Незвичайним рецептом курячої грудки по-аджарськи ділиться "Фокус". Такою незвичайною стравою ви здивуєте не лише близьких та друзів, але навіть грузинських кухарів. Приготувати цю приголомшливу страву не складе величезної праці. Пробуємо та насолоджуємося.

Як приготувати курячу грудку по-аджарськи

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 3 шт. по 100 г;
  • яйця сирі – 3 шт.;
  • вершковий сир;
  • моцарела – 100 г;
  • сіль, перець, олія.

Кількість грудок можна брати в залежності від кількості людей, для яких ви готуєте. Те саме стосується й інших інгредієнтів.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе моєму і сухим паперовим рушником. Кожне філе розрізаємо по центру не наскрізь, формуючи кишеньку. Чим більше така кишенька, тим більше начинки поміститься.
  2. Солимо м’ясо, перчимо, поливаємо кожну грудку олією і розтираємо спеціями по всій поверхні.
  3. У кожну кишеньку кладемо фольгу таким чином, щоб сформувалася стійка форма кишеньки. Кожне філе з фольгою обсмажуємо по обидва боки до рум’яної скоринки — у вас на цій піде десь по чотири хвилини з кожного боку.
  4. Білки відокремлюємо від жовтків і змішуємо з вершковим сиром та натертою моцарелою.
  5. З філе виймаємо фольгу, а в кишені викладаємо начинку, що вийшла. Відправляємо кишеньки в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
  6. Через вказаний час дістаємо м’ясо, викладаємо в центр кожного жовтого філе і випікаємо ще чотири хвилини.
  7. Готові грудки по-аджарськи при подачі посипаємо дрібно нарубаною зеленню.

Рекомендуємо також приготувати філе під овочевою "Шубкою" за рецептом "Телеграфа". Спробуйте і не пошкодуєте!