Заради супчика за цим рецептом чоловік приходитиме з роботи раніше

Читать на русском
Автор
24959
Це перше блюдо ви захочете готувати щодня
Це перше блюдо ви захочете готувати щодня. Фото vazhnoznat.com

Така страва заощадить час та сили

Найрізноманітніші супи та незвичайні борщі присутні на нашій кухні давно. Вони ситні, легкі в приготуванні, але при цьому добре засвоюються нашими організмами. До того ж вони низькокалорійні — а це ще один плюс.

Сьогодні разом із "Важно знать" поділимося рецептом супу з фрикадельками, який із задоволенням уплітатимуть уся родина. Заради такої страви чоловік швидше повертатиметься з роботи, а діти — зі школи.

Як приготувати суп з фрикадельками

Інгредієнти:

  • 2 л води;
  • 400 г м’ясного фаршу;
  • 400 г картоплі;
  • 100 г вареного рису;
  • 40 г зеленої цибулі;
  • 1 морквина;
  • лавровий лист, зелень, сіль, чорний мелений перець — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю очистьте, наріжте крейдою кубиками. Очищену моркву натріть на тертці.
  2. Воду доведіть до кипіння та відправте до неї підготовлені овочі.
  3. Фарш посоліть і поперчіть, додайте рис і сформуйте з отриманої маси фрикадельки.
  4. Коли картопля майже звариться, в каструлю відправте фрикадельки разом із лавровим листом.
  5. Цибулю і зелень дрібно наріжте, додайте в суп за 2-3 хвилини до приготування супу.

До такої першої страви чудово підійде чіабата за рецептом "Телеграфа". Ви збожеволієте від цього смаку.