Заради супчика за цим рецептом чоловік приходитиме з роботи раніше
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 24959
Така страва заощадить час та сили
Найрізноманітніші супи та незвичайні борщі присутні на нашій кухні давно. Вони ситні, легкі в приготуванні, але при цьому добре засвоюються нашими організмами. До того ж вони низькокалорійні — а це ще один плюс.
Сьогодні разом із "Важно знать" поділимося рецептом супу з фрикадельками, який із задоволенням уплітатимуть уся родина. Заради такої страви чоловік швидше повертатиметься з роботи, а діти — зі школи.
Як приготувати суп з фрикадельками
Інгредієнти:
- 2 л води;
- 400 г м’ясного фаршу;
- 400 г картоплі;
- 100 г вареного рису;
- 40 г зеленої цибулі;
- 1 морквина;
- лавровий лист, зелень, сіль, чорний мелений перець — на смак.
Спосіб приготування:
- Картоплю очистьте, наріжте крейдою кубиками. Очищену моркву натріть на тертці.
- Воду доведіть до кипіння та відправте до неї підготовлені овочі.
- Фарш посоліть і поперчіть, додайте рис і сформуйте з отриманої маси фрикадельки.
- Коли картопля майже звариться, в каструлю відправте фрикадельки разом із лавровим листом.
- Цибулю і зелень дрібно наріжте, додайте в суп за 2-3 хвилини до приготування супу.
До такої першої страви чудово підійде чіабата за рецептом "Телеграфа". Ви збожеволієте від цього смаку.