Чудовий бюджетний салат "Київський": готується швидко, з’їдається ще швидше

Читать на русском
Автор
95147
Такий салат з’їдять моментально
Такий салат з’їдять моментально. Фото prostoway

Чудова закуска і на щодень, і до святкового столу

Ми ділились рецептом простого та ситного салату-п’ятихвилинки. Ще одна закуска, яка збереться з кожного холодильника — наступний салат.

Його називають "Київський", і готується він надзвичайно просто. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • Ковбаса — 200 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Огірок — 1 шт.
  • Кукурудза консервована — 200 г
  • Зелена цибуля — 50 г
  • Петрушка — 30 г
  • Майонез — 2 стол. ложки
  • Гірчиця — 1 ч. ложка
  • Перець чорний, сіль — до смаку

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо, чистимо. Ріжемо півкільцями, складаємо в глибоку миску. Туди ж будуть відправлятися всі інгредієнти в процесі приготування.
  2. Ковбасу чистимо від плівки, нарізаємо соломкою або кубиком. Огірок миємо, просушуємо, теж нарізаємо соломкою.
  3. Подрібнюємо зелену цибулю і петрушку. З кукурудзи зливаємо рідину, зерна додаємо до інших компонентів.
  4. Додаємо майонез та гірчицю. Змішуємо салат. До смаку додаємо перець і сіль.

Залишилось все ретельно перемішати та перекласти салат в салатник. Також ми розповідали, як особливо смачно приготувати деруни.