Чудовий бюджетний салат "Київський": готується швидко, з’їдається ще швидше
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 95147
Чудова закуска і на щодень, і до святкового столу
Ми ділились рецептом простого та ситного салату-п’ятихвилинки. Ще одна закуска, яка збереться з кожного холодильника — наступний салат.
Його називають "Київський", і готується він надзвичайно просто. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- Ковбаса — 200 г
- Яйця — 3 шт.
- Огірок — 1 шт.
- Кукурудза консервована — 200 г
- Зелена цибуля — 50 г
- Петрушка — 30 г
- Майонез — 2 стол. ложки
- Гірчиця — 1 ч. ложка
- Перець чорний, сіль — до смаку
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо, чистимо. Ріжемо півкільцями, складаємо в глибоку миску. Туди ж будуть відправлятися всі інгредієнти в процесі приготування.
- Ковбасу чистимо від плівки, нарізаємо соломкою або кубиком. Огірок миємо, просушуємо, теж нарізаємо соломкою.
- Подрібнюємо зелену цибулю і петрушку. З кукурудзи зливаємо рідину, зерна додаємо до інших компонентів.
- Додаємо майонез та гірчицю. Змішуємо салат. До смаку додаємо перець і сіль.
Залишилось все ретельно перемішати та перекласти салат в салатник. Також ми розповідали, як особливо смачно приготувати деруни.