Не дратуйте духів: 5 речей, які не варто робити на кладовищі

Читать на русском
Автор
5089
Кладовище – не просто територія, але й місце, де зосереджена потужна енергетика
Кладовище – не просто територія, але й місце, де зосереджена потужна енергетика. Фото Телеграф

Навідуючись на кладовище, пам'ятайте про ці прості правила поведінки

Кладовище завжди вважалося місцем особливим, де душі померлих знаходять вічний спокій. Ця територія обтяжена енергетичним навантаженням, яке чутливі люди можуть відчути. Тому є певні правила поведінки на кладовищі, які допоможуть уникнути неприємностей та лиха.

Не наступати на могили. Кожна могила — це особливе святилище, де спочиває душа померлого. Поважаючи спокій покійних, потрібно обходити могили, не наступаючи на них, аби не порушити спокій душі.

Не розмовляти гучно та не сміятися. Голосний сміх та розмови можуть розбурювати спокійне енергетичне поле кладовища. З повагою до покійних, ведіть себе стримано та спокійно.

Не брати з собою предмети з кладовища. Будь-який предмет з кладовища може нести в собі частинку його енергетики. Залиште за його межами квіти, камінці та інші речі.

Не робити фотографій без дозволу родичів. Фотографування могил, пам'ятників чи квітів без згоди родичів може бути сприйнято як втручання у приватний простір. Поважайте пам'ять та інтимність сім'ї покійного.

Не відвідувати кладовище після заходу сонця. Сутінки та ніч – особливий час для езотеричного світу. Щоб не стати свідком чогось незвичайного чи не дратувати душі, краще уникати візитів на кладовище після заходу сонця.

Нагадаємо, що знаки та прикмети завжди були важливою частиною нашого життя, особливо коли йдеться про наш дім, місце, де ми маємо відчувати себе безпечно. Можливість впізнати потойбічні ознаки у своєму помешканні може бути ключем до розуміння невидимих загроз. Також при виборі імені для дитини не варто забувати про старовинні вірування та традиції, які можуть вплинути на долю малюка, притягнути гроші чи навпаки — призвести до конфліктів.