Свербить рука: що це означає і як впливає на долю

Читать на русском
Автор
6439
Прикмета може бути як хороша, так і погана
Прикмета може бути як хороша, так і погана. Фото Телеграф

Значення свербіння залежить від того, яка саме рука чухається

Свербіж різних частин тіла може свідчити про укус, потребу відвідати лікаря, або ж необхідність змінити свою долю. Відомо, що права рука символізує активну сторону людини, її дію, волю, силу. Тому чухання правої руки часто пов'язують з позитивними подіями, які належить здійснити або яким належить дати відповідь. Ось деякі з них:

• Якщо права рука чухається до грошей, то це означає, що вам скоро доведеться щось купити або отримати грошовий прибуток. Щоб прискорити цей процес, можна потерти праву долоню об гаманець або купюру. Але якщо ви не хочете витрачати гроші, то можете потерти праву долоню об лівий лікоть — це нейтралізує дію прикмети.

• Якщо права рука чухається до знайомства, то це означає, що вас очікує приємна зустріч з кимось цікавим або давно не баченим. Щоб покращити свою привабливість і настрій, можна помазати праву долоню парфумами або кремом. Але якщо ви не хочете знайомитися з новими людьми, то можете помазати праву долоню сіллю — це відлякує небажаних особистостей.

• Якщо права рука чухається до суперечки, то це означає, що вас очікує конфліктна ситуація або спор з кимось. Щоб уникнути цього або захиститися від нападок, можна тримати в правій руці щось металеве або гостре — це буде вашим талісманом. Але якщо ви хочете вступити в суперечку або відстояти свою думку, то можете тримати в правій руці щось червоне або вогняне — це додасть вам сміливості і енергії.

До чого чухається ліва рука

Ліва рука символізує пасивну сторону людини, її емоції, інтуїцію, прийом. Тому чухання лівої руки часто пов'язують з негативними подіями, які належить пережити або яким належить протистояти. Ось деякі з них:

• Якщо ліва рука чухається до грошей, то це означає, що вам скоро доведеться щось втратити або заплатити борг. Щоб запобігти цьому або зменшити збитки, можна потерти ліву долоню об правий лікоть або камінь. Але якщо ви хочете позбутися від чогось непотрібного або подарувати щось комусь, то можете потерти ліву долоню об монету або цукерку — це принесе вам удачу.

• Якщо ліва рука чухається до знайомства, то це означає, що вас очікує неприємна зустріч з кимось небажаним або небезпечним. Щоб уникнути цього або захиститися від негативної енергії, можна помазати ліву долоню часником або оцтом. Але якщо ви хочете побачитися з кимось, хто вам подобається або хто може допомогти вам, то можете помазати ліву долоню медом або квітами — це приверне до вас любов і благословення.

• Якщо ліва рука чухається до суперечки, то це означає, що вас очікує образа або обман від когось. Щоб уникнути цього або пробачити комусь, можна тримати в лівій руці щось біле або м'яке — це буде вашим символом миру і спокою.

Нагадаємо, що зірки та місяць не лише прикрашають небо, а й впливають на наше життя. Вони можуть підказувати нам, яка погода буде завтра, чи вродить горіх, чи огірок, а також допомагати здійснювати наші мрії та бажання.