Голуб не просто так сідає на підвіконня: знаки долі, які варто знати

Читать на русском
Автор
115313
Чи несуть вони якусь звістку або попередження?
Чи несуть вони якусь звістку або попередження?. Фото Телеграф

Голуб на підвіконні – це не просто птах, а посланник долі

Голуби – це символ миру, добра і гармонії. Вони також вважаються божественними посланцями, які переносять людям волю небес. Тому і їхня поява – це знак згори, іноді позитивний, а іноді негативний. Залежно від того, як поводиться голуб на підвіконні, якого кольору він і скільки їх, можна робити різні висновки про свою долю. Іноді ці птахи можуть бути дійсно надокучливими й лишати після себе багато бруду, тоді звісно ж, їх краще прогнати гуманними та ефективними способами. Але часом ці тварини приносять лише хороші знаки.

Що означає, коли голуб сидить на підвіконні

Якщо голуб сидить на підвіконні спокійно і задоволено, то це означає, що вам посміхається удача. Ви можете очікувати хороших новин, прибутку, подарунків або приємних зустрічей. Такий голуб несе порозуміння та добробут у сім’ю. Якщо двоє голубів сидять на карнизі і воркують, то це свідчить про те, що у сім’ї та домі буде все добре; діти слухатимуться батьків; мама та тато берегтимуть і любитимуть своїх дітей.

Якщо голуб сидить на підвіконні і стукає по ньому дзьобом або крилами, то це означає, що небесні сили намагаються привернути вашу увагу, перенаправити ваші думки в інше русло. Можливо, ви забули про щось важливе або пропустили якусь можливість. Такий голуб закликає вас бути уважними та не ігнорувати знаки долі.

Якщо голуб сидить на підвіконні і дивиться на вас у вікно, то це означає, що вам потрібна допомога або порада. Можливо, ви стикаєтеся з якоюсь проблемою або конфліктом, і не знаєте, як його вирішити. Такий голуб просить вас не зачинятися в собі, а звернутися до когось, хто може вам допомогти. Це може бути родич, друг, психолог або навіть Бог.

Якщо голуб сидить на підвіконні і вмивається, то це означає, що попереду буде хороший день. Ви будете почуватися свіжо та енергійно, зможете виконати всі свої справи та задовольнити свої потреби. Такий голуб несе людям тільки добро та добробут.

Якщо голуб сидить на підвіконні і клює щось, то це означає, що вам слід бути обережними з фінансами. Можливо, ви зробите якусь помилку або недорахунок, який призведе до втрати грошей. Такий голуб попереджає вас про те, що не треба розкидатися грішми, а тримати їх під контролем.

Якщо голуб сидить на підвіконні і спить, то це означає, що вам потрібен відпочинок та релаксація. Можливо, ви перевтомилися або перенапружилися, і це погано впливає на ваше здоров'я та настрій. Такий голуб радить вам знайти час для себе, зайнятися своїми хобі або просто поспати. Ви повинні побалувати себе та позбутися стресу.

Що означає колір голуба

Деякі прикмети мають двоякий сенс. Коли не можна відразу визначити, хороше або негативне знамення вдалося помітити, рекомендується звернути увагу на забарвлення оперення непроханих гостей. Основні тлумачення народних повір’їв за кольором голуба, що усевся на підвіконня і заглядає у вікно:

• білий – мир, добробут, родючість;

• рудий – прибуток, виграш у лотерею, зміна роботи;

• чорний – хвороба, нещасний випадок, але може символізувати захист від негативної енергії ззовні;

• сірий – неприємності.

Нагадаємо, що посуд не тільки служить для приготування і споживання їжі, але і має своє символічне значення. Ви коли-небудь замислювалися, як пустий посуд впливає на вашу долю? Є 5 прикмет, яких варто дотримуватися, щоб привернути удачу та гармонію у своє життя.