Як пустий посуд впливає на вашу долю: 5 прикмет, яких варто дотримуватися

Читать на русском
Автор
13210
Посуд має своє доленосне значення
Посуд має своє доленосне значення. Фото Телеграф

Посуд не тільки служить для приготування і споживання їжі, але і має своє символічне значення

Ви коли-небудь замислювалися, чому не можна повертати порожній посуд? Або чому не слід брати у руки чужі тарілки? Це не просто добрі манери або звичка. За цими дрібницями ховаються давні прикмети, які можуть вплинути на ваше життя. До прикладу, порожній посуд — це так само погано, як і порожній гаманець.

Порожній посуд — бідність

Якщо ви приносите їжу у своєму посуді до господині, то не повинні повертати його порожнім. За народною мудрістю, це може призвести до бідності. Тому, повертаючи посуд, обов’язково слід покласти щось навзаєм, тоді господиню чекатиме багатство та достаток. Це можуть бути цукерки, печиво або щось інше за бажанням.

Чужий посуд — проблеми

Інша прикмета стосується того, чи можна брати чужий посуд. Варто відзначити, що насправді це не небезпечно. Важливо — швидше його повернути господареві За прикметою, чужі тарілки вдома призводять до фінансових проблем. Аналогічна відповідь підходить і до питання, чи можна віддавати посуд з дому: необхідно простежити, щоб його обов'язково повернули.

Порожні пляшки — негаразд

Окремо варто запам'ятати, чи можна віддавати порожні пляшки. Краще цього не робити, як і не зберігати порожню тару вдома. Пляшки потрібно відразу викидати. За повір'ям, порожня пляшка символізує пустоту і невдачу. Також вона може притягати негативну енергетику.

Порожній посуд на столі — безгрошів'я

Згідно з давньою прикметою, порожнього посуду на столі класти не можна. Вважається, що таким чином в домовину накликається безгрошов'я. Для достатку навпаки потрібно залишати на столі хоча б одну місткість з чим-небудь смачним. Це допоможе зберегти енергію достатку і благополуччя.

Порожні чашки — нещастя

Не дарувати порожні чашки (особливо одиноким людям) — негласне правило для багатьох. Вони вірять, що подібний подарунок приверне нещастя, як у фінансових справах, так і в особистому житті. Якщо вам все-таки подарували порожню чашку, попросіть кілька монет у дарувальника. Це допоможе нейтралізувати негативний вплив.

Нагадаємо, що раніше ми писали про інші народні прикмети та забобони, які можуть вплинути на вашу долю. Зокрема, на які прикмети вказує зоряне небо. Також, ми розповідали, чому не можна вішати рушник на двері.