Фантастична закуска з трьох яєць та шматочка сиру: рецепт, який завжди виручить

Читать на русском
Автор
157295
Такий рулетик можна і до святкового столу подавати
Такий рулетик можна і до святкового столу подавати. Фото smakuj.com.ua

Рулет вийде ніжним та м’яким

Якщо ви раптово зголодніли, дуже хочеться щось швидко кинути в рот. У цьому випадку нас дуже рятують різні закуски. Ми готуємо їх із оселедця, печінки чи овочів — з усього, що потрапить під руку.

Разом із "Главредом" приготуємо просту та легку закуску всього з трьох інгредієнтів. Такий простий у приготуванні рулетик вразить усіх ваших рідних.

Як приготувати яєчний рулет

Інгредієнти:

  • яйця — 3 шт.;
  • сир твердий — 100 г;
  • тунець — 120 г;
  • майонез — 2 столові ложки;
  • маслини чи оливки;
  • кріп — для прикраси.

Спосіб приготування:

  1. Яйця миємо, варимо круто та остуджуємо. Чистимо, відокремлюємо білки від жовтків.
  2. Білки перекладаємо у чашу блендера. Туди ж відправляємо нарізаний на кубики сир, тунець, майонез і перемелюємо всю начинку блендером до однорідної маси.
  3. Поверхню застеляємо фольгою і викладаємо отриману масу рівномірним шаром. З одного краю викладаємо смужкою маслини чи оливки. Повертаємо все в рулетик за допомогою фольги та відправляємо в холодильник на 10 хвилин.
  4. У цей час подрібнюємо або натираємо на дрібній тертці жовтки. Посипаємо рулет, прикрашаємо нарізаним кропом, розрізаємо порційно і подаємо до столу.

Рекомендуємо приготувати також оселедець під шубою в лаваші за рецептом "Телеграфа". Без цієї закуски не обійдеться жодне свято.