Від таких чудо-шницелів слинки потечуть навіть у гурманів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3218
З цією стравою всі забудуть навіть про м’ясо
Риба – важливий та неймовірно корисний продукт на нашій кухні. Ми вміємо її смачно маринувати, готуємо салати та навіть фантастичні запіканки.
Але що робити, якщо не всі її люблять? Приготувати з неї рибні шніцелі за рецептом "Важно знать". Від такої страви будуть у захваті навіть вибагливі діти та гурмани та вони обов’язково попросять добавки. Така рибка — чудовий варіант для сімейної вечері.
Як приготувати рибні шніцелі
Інгредієнти:
- філе риби (переважно тилапія або тріска) — 4 шматочки;
- яйце — 2 шт.;
- сіль та перець — до свого смаку;
- панірувальні сухарі або хлібні крихти — 1 чашка;
- рослинна олія;
- лимон — 1 шт.
Спосіб приготування:
- Для початку при необхідності підготуємо рибу – очистимо її від шкіри та видаляємо кістки. Збризкуємо філе лимонним соком.
- У глибокій мисці збиваємо яйця, приправляємо їх сіллю та перцем.
- В окрему миску відправляємо панірувальні сухарі або хлібні крихти.
- Кожен шматок риби рівномірно обвалюємо в яєчній суміші, потім у паніруванні.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду з олією і викладаємо шніцелі. Обсмажуємо їх з обох боків до золотистої скоринки і викладаємо на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвої олії.
Готові шніцелі подаємо з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа" та свіжими овочами. Вони також відмінно поєднуються з різними соусами, наприклад соусом тартар або домашньою сметаною.