Від таких чудо-шницелів слинки потечуть навіть у гурманів

Читать на русском
Автор
3218
Ці рибні шніцелі — те, що вам потрібно до сімейної вечері
Ці рибні шніцелі — те, що вам потрібно до сімейної вечері. Фото vazhnoznat.com

З цією стравою всі забудуть навіть про м’ясо

Риба – важливий та неймовірно корисний продукт на нашій кухні. Ми вміємо її смачно маринувати, готуємо салати та навіть фантастичні запіканки.

Але що робити, якщо не всі її люблять? Приготувати з неї рибні шніцелі за рецептом "Важно знать". Від такої страви будуть у захваті навіть вибагливі діти та гурмани та вони обов’язково попросять добавки. Така рибка — чудовий варіант для сімейної вечері.

Як приготувати рибні шніцелі

Інгредієнти:

  • філе риби (переважно тилапія або тріска) — 4 шматочки;
  • яйце — 2 шт.;
  • сіль та перець — до свого смаку;
  • панірувальні сухарі або хлібні крихти — 1 чашка;
  • рослинна олія;
  • лимон — 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Для початку при необхідності підготуємо рибу – очистимо її від шкіри та видаляємо кістки. Збризкуємо філе лимонним соком.
  2. У глибокій мисці збиваємо яйця, приправляємо їх сіллю та перцем.
  3. В окрему миску відправляємо панірувальні сухарі або хлібні крихти.
  4. Кожен шматок риби рівномірно обвалюємо в яєчній суміші, потім у паніруванні.
  5. На середньому вогні розігріваємо сковороду з олією і викладаємо шніцелі. Обсмажуємо їх з обох боків до золотистої скоринки і викладаємо на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвої олії.

Готові шніцелі подаємо з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа" та свіжими овочами. Вони також відмінно поєднуються з різними соусами, наприклад соусом тартар або домашньою сметаною.