Смачніше олів’є та вінегрету у сотні разів: рецепт цього салату запитають навіть кухарі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 133079
Цьому рецепту здивуються навіть любителі салатів
Попри величезну кількість рецептів, найчастіше ми обмежуємося приготуванням класичного олів’є, оселедця під "Шубою" або звичайного вінегрету. А що, якщо ми запропонуємо приготувати такий салат, який замінить усі звичні?
Такий незвичайний рецепт овочевого салату з… оселедцем пропонує "Фокус". На смак він трохи нагадує вінегрет, але завдяки консервованій кукурудзі у нього з’являються мексиканські нотки. За бажанням ви можете додати консервований тунець, або запечену курку, але саме оселедець надає смаку оригінальності.
Як приготувати овочевий салат з оселедцем
Інгредієнти:
- 200 г філе оселедця;
- 150 г консервованої квасолі (краще використовувати червону);
- 150 г консервованої кукурудзи;
- 1 морква (середнього розміру);
- 1 червоний перець;
- 1 червона цибулина;
- 2 ст. л. оливкової олії;
- 1 ч. л. сушеного орегано;
- 0,5 ч. л. меленого кмину;
- 0,5 ч. л. копченої паприки.
Спосіб приготування:
- Моркву натріть на великій тертці. Відправте овоч на розігріту сковороду з оливковою олією. Додайте нарізаний кубиками солодкий червоний перець і обсмажте, щоб вони розм’якшилися, але не втратили форму.
- Філе оселедця наріжте довгими шматочками, покладіть у миску.
- Консервовану квасолю та кукурудзу викладіть у сито, промийте під проточною водою, добре злийте воду та додайте до оселедця.
- Цибулю очистьте, дрібно наріжте і додайте до решти інгредієнтів.
- Додайте в салат моркву та перець, орегано, кмин, порошок паприки, полийте оливковою олією, за бажанням додайте нарізаний часник і все ретельно перемішайте.
Рекомендуємо приготувати незвичайний салат із сирого буряка за рецептом "Телеграфа". Спробуйте це дуже незвичайно і смачно.