Замість ковбаси і на великодній стіл: це м'ясо з духовки будете готувати на кожне свято

Читать на русском
Автор
Чудовий рецепт на святковий стіл
Чудовий рецепт на святковий стіл. Фото tutkatamka.com.ua

Виходить дуже апетитно і смачно

Ми ділились рецептом смачного салату "Буковина". Скоро Великдень, а це означає, що час збирати великодні рецепти. Якщо ви шукаєте вдалий рецепт м’яса, зверніть увагу на наступний.

М’ясний хліб — чудовий варіант гарячого. Його можна готувати як на свято, так і щодня класти на хліб замість ковбаси. Ще й готується зовсім нескладно. Рецептом поділились на Ukr.Media. Використовуйте будь-яке м'ясо: курку, свинину, яловичину або їх комбінацію.

Інгредієнти:

  • 1-1,2 кг м'яса (будь-якого);
  • 2 кабачки (500 г) або інших овочів;
  • 1 велика цибулина (250 г);
  • 4 яйця;
  • 30 г солі;
  • будь-які спеції на ваш смак (наприклад, 1 ч. л. копченої паприки, 0,5 ч. л. меленого коріандру + чорний перець).

Спосіб приготування:

  1. Пропустіть через м'ясорубку овочі (в т. ч. цибулю) та м'ясо. Додайте яйця, сіль та спеції.
  2. Вимішайте фарш до однорідності. Змастіть форму для кексів олією.
  3. Викладіть фарш, щільно утрамбуйте та вирівняйте верх. Випікайте перші 20 хвилин при 240 градусах, а потім понизьте температуру до 160 і готуйте ще 50-60 хвилин.
  4. Залишіть м'ясний хліб охолонути прямо у формі. Подавайте гарячим або холодним.

Ця страва підходить для всієї родини та має безліч варіантів смаку завдяки різному м'ясу, овочам та спеціям. Також ми ділились рецептом чудової маринованої рибки, яку ви теж захочете поставити на великодній стіл.