І не варена, і не смажена: як ще смачно приготувати картоплю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Така картопля сподобається близьким
Картопля є чи не найпопулярнішим овочем на кожній кухні. Її додають до супів, роблять картопляне пюре або смажать з цибулею.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати картоплю по-американськи. Вона готується з доступних продуктів, має незвичний смак та оригінальну подачу, переконує фудблогер Дмитро Бахтєм’єв на своїй Instagram-сторінці.
Як приготувати картоплю по-американськи
Інгредієнти:
- варена картопля – 400 г;
- сметана 20% — 200 г;
- сир плавлений – 150 г;
- моцарела – 120 г;
- масло вершкове – 40 г;
- чипси кукурудзяні – 100 г;
- часник – 2 зуб.;
- сіль;
- перець;
Спосіб приготування:
- Моцарелу натерти на тертці та викласти у глибоку миску.
- Часник вичавити через прес, додати до сиру разом з сіллю та перцем.
- Додати сметану та плавлений вершковий сир, ретельно перемішати.
- Додати відварену та нарізану на невеликі кубики картоплю.
- Перемішати та викласти у форму для запікання.
- Кукурудзяні чипси подрібнити та змішати із розтопленим вершковим маслом.
- Отриманою сумішшю покрити картоплю та відправити запікатись у попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
А якщо ви любите картоплю, рекомендуємо приготувати її разом з курочкою. Просто залийте її кефіром.