Картопля не розвариться і не потріскається: що додати у воду, щоб овоч зварився ідеально

Читать на русском
Автор
Так картопля точно залишиться цілою
Так картопля точно залишиться цілою. Фото today.ua

Проста кулінарна хитрість

Ми розповідали, які продукти не варто гріти у мікрохвильовці. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе значно краще зварити картоплю для страв, у яких вона повинна зберігати цілісність.Це стосується салатів та різноманітних закусок, у який картопля — не головний інгредієнт, але від її консистенції залежить фінальний смак страви.

Буває складно зварити картоплю для салату, щоб вона не розвалилася при нарізці. Разом із порталом ProstoWay розповідаємо про одну хитрість, яка допоможе вам зберегти форму вареної картоплі.

Як варити картоплю для салатів

Секрет простий. Він полягає у тому, що у воду під час варіння картоплі потрібно додати зовсім трохи оцту. Цей продукт наче створює тонку скоринку на картоплі. Так овоч чудово зберігає форму картоплі після нарізки.

Зварити так картоплю не складніше, ніж без оцту. Дочекайтеся, коли закипить вода. Додайте очищену картоплю. На 2 літри води додайте 1-2 столові ложки столового 9% оцту. Варіть до готовності.

Ця проста хитрість допоможе вам приготувати ідеальну варену картоплю для будь-якого салату. Також ми розповідали, як значно смачніше зварити пельмені.