Хрустка закуска до пива: друзі проситимуть рецепт чипсів з салямі

Читать на русском
Автор
Неможливо відірватися
Неможливо відірватися. Фото gastronom.ru

Ароматні, хрусткі, дуже смачні

Збираючись у компанії друзів можна приготувати безліч смачних закусок, таких як курячі нагетси, піцу або цибулеві кільця. Чудовим рішенням також буде приготувати чипси з салямі — така страва розлетиться за лічені хвилини.

Готують такі чипси досить просто й без зайвої метушні. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "recepti_dariko".

Як приготувати чипси з салямі

Інгредієнти:

  • ковбаса салямі

Спосіб приготування:

  1. Салямі нарізати тоненькими кружечками.
  2. Деко застелити пергаментом.
  3. Викласти кружечки салямі.
  4. Запікати у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці 9 хвилин.
  5. Також можна зробити в мікрохвильовці: викласти на тарілку салямі і випікати на максимальній потужності хвилину-п'ятнадцять секунд.
  6. Перекласти салямі на паперовий рушник.
  7. Залишити повністю охолонути.
  8. Дуже смачно подавати такі чипси з улюбленими соусами. Смак чипсів найбільше залежить саме від сорту ковбаси, яку ви оберете.

А якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо також приготувати рулетики з ковбасою за рецептом "Телеграфа". Така закуска злітає зі столу блискавично.