Хрустка закуска до пива: друзі проситимуть рецепт чипсів з салямі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ароматні, хрусткі, дуже смачні
Збираючись у компанії друзів можна приготувати безліч смачних закусок, таких як курячі нагетси, піцу або цибулеві кільця. Чудовим рішенням також буде приготувати чипси з салямі — така страва розлетиться за лічені хвилини.
Готують такі чипси досить просто й без зайвої метушні. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "recepti_dariko".
Як приготувати чипси з салямі
Інгредієнти:
- ковбаса салямі
Спосіб приготування:
- Салямі нарізати тоненькими кружечками.
- Деко застелити пергаментом.
- Викласти кружечки салямі.
- Запікати у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці 9 хвилин.
- Також можна зробити в мікрохвильовці: викласти на тарілку салямі і випікати на максимальній потужності хвилину-п'ятнадцять секунд.
- Перекласти салямі на паперовий рушник.
- Залишити повністю охолонути.
- Дуже смачно подавати такі чипси з улюбленими соусами. Смак чипсів найбільше залежить саме від сорту ковбаси, яку ви оберете.
А якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо також приготувати рулетики з ковбасою за рецептом "Телеграфа". Така закуска злітає зі столу блискавично.