Близькі проситимуть приготувати цю шинку знову й знову: чудова альтернатива ковбасі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Недорога та смачна заміна покупним делікатесам
Якщо ви намагаєтеся уникати магазинних ковбасних виробів, але періодично любите побалувати себе чимось смачненьким, можна приготувати смачні домашні сосиски. Або ж звернути уваги на рецепт смачної домашньої шинки.
Сам процес приготування не важкий, хоч і займає трохи часу. Проте результат вам точно сподобається, переконують на Instagram-сторінці "olga_riabenko_".
Як приготувати курячу шинку
Інгредієнти:
- куряче філе – 400 г;
- куряче стегно – 4 шт.;
- гриби – 100 г;
- сіль, перець;
- сушений часник – 2 ч. л.;
- копчена паприка;
- вершки 20% (можна замінити на курячий бульйон) – 75 мл;
- фісташки (або інші горішки за смаком) – 100 г;
Спосіб приготування:
- Куряче філе перебити в блендері.
- Гриби та курячі стегна нарізати на шматки.
- В отриману суміш додати спеції за смаком, горішки, а також вершки або бульйон.
- Гарно вимішати та відправити на 2 години до холодильника.
- Викласти фарш на плівку для запікання, сформувати шинку та зав’язати.
- Покласти шинку в окріп та варити протягом однієї години на повільному вогні.
- Шинку також можна запікати протягом такого ж періоду часу при температурі 180 градусів.
Раніше ми писали, як насправді треба варити сосиски. Ці поради вам точно знадобляться.