Близькі проситимуть приготувати цю шинку знову й знову: чудова альтернатива ковбасі

Читать на русском
Автор
До вечері або на святковий стіл
До вечері або на святковий стіл. Фото 1000.menu

Недорога та смачна заміна покупним делікатесам

Якщо ви намагаєтеся уникати магазинних ковбасних виробів, але періодично любите побалувати себе чимось смачненьким, можна приготувати смачні домашні сосиски. Або ж звернути уваги на рецепт смачної домашньої шинки.

Сам процес приготування не важкий, хоч і займає трохи часу. Проте результат вам точно сподобається, переконують на Instagram-сторінці "olga_riabenko_".

Як приготувати курячу шинку

Інгредієнти:

  • куряче філе – 400 г;
  • куряче стегно – 4 шт.;
  • гриби – 100 г;
  • сіль, перець;
  • сушений часник – 2 ч. л.;
  • копчена паприка;
  • вершки 20% (можна замінити на курячий бульйон) – 75 мл;
  • фісташки (або інші горішки за смаком) – 100 г;

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе перебити в блендері.
  2. Гриби та курячі стегна нарізати на шматки.
  3. В отриману суміш додати спеції за смаком, горішки, а також вершки або бульйон.
  4. Гарно вимішати та відправити на 2 години до холодильника.
  5. Викласти фарш на плівку для запікання, сформувати шинку та зав’язати.
  6. Покласти шинку в окріп та варити протягом однієї години на повільному вогні.
  7. Шинку також можна запікати протягом такого ж періоду часу при температурі 180 градусів.

Раніше ми писали, як насправді треба варити сосиски. Ці поради вам точно знадобляться.