Гора нереальної смакоти зі жмені фаршу: ці гарячі бутерброди смакують як піца

Читать на русском
Автор
5496
Такі бутерброди дуже просто готуються
Такі бутерброди дуже просто готуються. Фото Фокус

Бутерброди виходять дуже смачними та ситними

Ми розповідали, як приготувати дуже смачні рогалики. Якщо ж ви шукаєте вдалий рецепт смачного солоного перекусу, зверніть увагу на гарячі бутерброди з фаршем.

Як їх приготувати, розповіли на порталі "Школа Життя". І вони надзвичайно просто готуються, а смакують набагато смачніше, ніж піца.

Інгредієнти:

  • 1 багет
  • 200 г фаршу
  • 3 сирих яйця
  • сіль до смаку
  • чорний мелений перець до смаку
  • 1 пучок свіжого кропу та петрушки
  • 150 мл молока
  • 20 г вершкового масла
  • 3 печериці
  • 1 помідор
  • 150 г сиру

Спосіб приготування:

  1. Наріж багет шматочками шириною 1,5 см і відклади. Змішай у мисці фарш, яйце, чорний перець, сіль і подрібнений кріп з петрушкою.
  2. Змішай у іншій мисці два яйця з молоком і сіллю. Змасти форму для торта маслом і виклади на неї нарізані шматочки багета.
  3. Поклади жменю м'ясної суміші на кожен шматок і заповни проміжки між окремими шматочками тіста вимитими та нарізаними грибами. Покрий поверхню багета нарізаними скибочками помідорів.
  4. Залий все яєчною сумішшю з молоком.Запікай страву з фаршем у розігрітій до 180 °C духовці 25 хвилин.
  5. Після цього вийми бутерброди, посип їх сиром. Постав ще на кілька хвилин в духовку — щоб сир розплавився.

Бутерброди виходять надзвичайно ситними та смачними. Також ми ділились рецептом чудового салату "Буковина".