Для тостів, у кашу чи для смаження м'яса: із часниковим маслом смак страви стане неперевершеним
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Нереальна смакота
Окрім таланту кулінара багато в чому на смак страви впливають послідовність кроків приготування або спеції. Зокрема, завдяки заправці, звичайний салат із зелені можна зробити кулінарним шедевром.
А завдяки часниковому маслу, яке ми пропонуємо приготувати сьогодні, — суттєво покращити смак багатьох страв. Рецептом масла з часником з нами поділилися на Instagram-сторінці "inna_la.food".
Як приготувати часникове масло
Інгредієнти:
- вершкове масло 82,5% — 150 г;
- часник – 2 великі голівки;
- олія – 30 мл;
- сіль, зелень, спеції — за смаком
Спосіб приготування:
- Дві головки часнику почистити та викласти у форму для запікання.
- Полити часник олією та запікати у духовці протягом 30 хвилин при 200 градусах.
- Вершкове масло кімнатної температури нарізати на шматки та покласти в блендер.
- Додати будь-які улюблені зелень та спеції.
- Запечений часник дістати з олії та дати повністю охолонути.
- Додати його до чаші блендера та збити до однорідності.
- Суміш перекласти у зручну ємність та розрівняти поверхню ножем.
- Відправити у холодильник до повного застигання.
А якщо ви любите смачні намазки, рекомендуємо приготувати її зі скумбрії. За цим рецептом від "Телеграфа" вона вийде не лише смачною та поживною, але ще й економною.