Час відкривати сезон: кабачкові оладки з сиром нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ніжні, корисні та смачні оладки
З настанням весни прилавки на ринках "зазеленіли" різними видами зелені, молоденькими огірочками та кабачками. Зокрема, з останніх можна приготувати безліч смачних страв, як от, наприклад, посмажити їх у клярі.
А сьогодні ми хочемо поділитися рецептом оладок із кабачка, які можна їсти на сніданок або як перекус. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "olha.holovina".
Як приготувати кабачкові оладки
Інгредієнти:
- кабачки – 3 шт.;
- яйця – 3 шт.;
- борошно – 5-6 ст. л.;
- сир твердий – 150 г;
- сіль, перець;
- зелень;
- часник – 3-4 зуб.;
Спосіб приготування:
- Кабачки натерти на велику тертку і посолити.
- Залишити на 10 хвилин.
- Віджати зайву вологу з кабачків.
- Додати яйця борошно, тертий сир, спеції, перець і часник, перемішати.
- На сковороді розігріти олію.
- Ложкою викласти оладки та обсмажити на невеликому вогні з обох боків до золотистої скоринки.
- Протушкувати під кришкою кілька хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати неймовірно смачну закуску з кабачків всього за 20 хвилин. Фішка цієї страви — хрумкий кляр, який ідеально поєднується з кабачками.