Час відкривати сезон: кабачкові оладки з сиром нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
Готуються просто та з простих продуктів
Готуються просто та з простих продуктів. Фото 1000.menu

Ніжні, корисні та смачні оладки

З настанням весни прилавки на ринках "зазеленіли" різними видами зелені, молоденькими огірочками та кабачками. Зокрема, з останніх можна приготувати безліч смачних страв, як от, наприклад, посмажити їх у клярі.

А сьогодні ми хочемо поділитися рецептом оладок із кабачка, які можна їсти на сніданок або як перекус. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "olha.holovina".

Як приготувати кабачкові оладки

Інгредієнти:

  • кабачки – 3 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • борошно – 5-6 ст. л.;
  • сир твердий – 150 г;
  • сіль, перець;
  • зелень;
  • часник – 3-4 зуб.;

Спосіб приготування:

  1. Кабачки натерти на велику тертку і посолити.
  2. Залишити на 10 хвилин.
  3. Віджати зайву вологу з кабачків.
  4. Додати яйця борошно, тертий сир, спеції, перець і часник, перемішати.
  5. На сковороді розігріти олію.
  6. Ложкою викласти оладки та обсмажити на невеликому вогні з обох боків до золотистої скоринки.
  7. Протушкувати під кришкою кілька хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати неймовірно смачну закуску з кабачків всього за 20 хвилин. Фішка цієї страви — хрумкий кляр, який ідеально поєднується з кабачками.