Цей суп такий смачний, що ніхто не помітить, що він без м’яса: рецепт-виручалочка

Читать на русском
Автор
Простий та легкий овочевий супчик
Простий та легкий овочевий супчик. Фото Сегодня

Ідеальна страва у піст і не тільки

Ми розповідали, як приготувати дуже ситний квасолевий суп без м’яса. Іноді ж хочеться чогось не менш смачного, але легкого. В такому випадку зверніть увагу на наступний рецепт.

В основі страви — овочі, свіжі або заморожені. Чим більше їх буде, тим краще. Для приготування не потрібні жодні складні навички. Рецептом супу поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • Кілька різних овочів (картопля, гарбуз, кабачок, морква, кольорова капуста)
  • Печериці
  • Вода
  • Сіль
  • Зелень
  • Приправи
  • Домашні сухарики
  • Олія для смаження

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо овочі та гриби. Кладемо овочі та гриби в каструлю.
  2. Додаємо трохи олії та обсмажуємо до золотистості. Час від часу перемішуємо, щоб овочі покрились рівномірною золотистою скоринкою
  3. Заливаємо водою трохи вище за овочі. Варимо до готовності овочів. Солимо.
  4. Пробиваємо занурювальним блендером у пюре. Залишаємо кілька грибочків для тарілки. Додаємо зелень, приправи, сухарики. Смачний пісний суп-пюре готовий!

До супу можна додати інші овочі, такі як брокколі або цвітна капуста. Для більш насиченого смаку можна додати в суп трохи вершків або оливкової олії. Також ми ділились рецептом дуже смачного пісного печива з начинкою.