Цей суп такий смачний, що ніхто не помітить, що він без м’яса: рецепт-виручалочка
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ідеальна страва у піст і не тільки
Ми розповідали, як приготувати дуже ситний квасолевий суп без м’яса. Іноді ж хочеться чогось не менш смачного, але легкого. В такому випадку зверніть увагу на наступний рецепт.
В основі страви — овочі, свіжі або заморожені. Чим більше їх буде, тим краще. Для приготування не потрібні жодні складні навички. Рецептом супу поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- Кілька різних овочів (картопля, гарбуз, кабачок, морква, кольорова капуста)
- Печериці
- Вода
- Сіль
- Зелень
- Приправи
- Домашні сухарики
- Олія для смаження
Спосіб приготування:
- Нарізаємо овочі та гриби. Кладемо овочі та гриби в каструлю.
- Додаємо трохи олії та обсмажуємо до золотистості. Час від часу перемішуємо, щоб овочі покрились рівномірною золотистою скоринкою
- Заливаємо водою трохи вище за овочі. Варимо до готовності овочів. Солимо.
- Пробиваємо занурювальним блендером у пюре. Залишаємо кілька грибочків для тарілки. Додаємо зелень, приправи, сухарики. Смачний пісний суп-пюре готовий!
До супу можна додати інші овочі, такі як брокколі або цвітна капуста. Для більш насиченого смаку можна додати в суп трохи вершків або оливкової олії. Також ми ділились рецептом дуже смачного пісного печива з начинкою.